Radio BalkanFox

Ani Nikolić ćerka Tara rekla da nađe dečka, pomenula i Rastu

Pevačica Ana Nikolić izašla je da glasa danas na vanrednim parlamentarnim izborima, a onda progovorila o planovima koje ima.

Pevačica je pomenula i ćerku Taru, koja se ne odvaja od mame. .

– Ja sam nikad bolje. Tara me čeka u studiju, ona je sada kao moj privezak, u toj je fazi. Kao da idem na put oko sveta, a ne da idem na glasanje. Govori mi: “Mama, ne ostavljaj me…“. Danijel Pavlović me je zvao, pa onda Rale, neka žena nepoznata, a biće sada jako poznata. Marina i dalje upravlja brodom, kao da je njen duh još tu. Posle svih skandala od mojih saradnika i nesaradnika nisam imala nikavu želju ni za čim. Bog uvek ima bolje planove… – rekla je ona u emisiji „Premijera“.

Dugo sam slobodna

Ona je pomenula ljubav, pa iako je rekla da nije zaljubljena priznala da joj je naslednica rekla da da nađe dečka.

ATAImages/ Antonio Ahel

Tara Đurić

– Nažalost, nisam se zaljubila. Stvarno je krajnje vreme da se zaljubim. Samoću možemo da shvatimo i kao usamljenost i slobodu. Doduše malo sam dugo slobodna, ja bih da me neko veže… Nemam ni simpatiju, ali bih volela u sledećoj godini da mi se desi… I Tara mi je dala predlog da nađem dečka. Moj broj nema niko, a ja kao moja baba koristim SMS poruke – poručuje Nikolićeva.

Najavila veliki koncert

Nije izbegavala da pomene bivšeg, pa je rekla da je sa Stefanom Đurićem Rastom u „normalnim odnosima“.

ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

 

Tata je išao na prvi roditeljski, iz vladanja kec. Ja sam pitala da li je pitao zašto ima keca iz vladanja… Mi smo uvek u istim, normalnim odnosima, imamo dete i to tako treba. Ja nisam imala oca, pustila sam da bude kako Stefan i Tara žele. Nekad kad je on bezobrazan ide na mreže, a onda malo sklonim i tako… Arenu smo preskočili, sledeće godine Ušće – otkrila je Ana Nikolić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE