Radio BalkanFox

Dragana Mirković i Džej su bili dobri prijatelji

Dragana Mirković i Džej su bili dobri prijatelji

Prošle srede navršilo se tačno tri godine od kada je Džej Ramadanovski preminuo, a tim povodom snimljena je emisija u kojoj su njegove kolege i saradnici govorili o druženju sa njim.

Dragana Mirković i Džej

Antonio Ahel/ATAImages

Dragana Mirković i Džej su bili godinama nerazdvojni

Jedna od njih je i Dragana Mirković koja je ispričala da je mnogo vremena provela sa pokojnim pevačem kada su radili turneje, te da su zajedno doživeli razne situacije, a čak joj je gledao i u dlan pa je predvideo da će roditi dvoje dece, što se 10 godina kasnije i ostvarilo.

– Pamtiću ga kao velikog druga, jako je voleo da se druži sa Sinanom Sakićem i sećam se kada njih dvojica dođu u Beč odmah ugrabimo priliku da se družimo, toliko smo se smejali Džejevim anegdotama i bila je velika privilegija i čast imati ga za prijatelja. On je voleo malo da psuje, bio je mlad i tako, a ja to nisam volela, pa sam ga zamolila i skrenula mu pažnju da je meni neprijatno. On mi se tada izvinio i rekao mi je: Gago, izvini, nikada više neću to uraditi. I nikada više preda mnom nije izgovorio psovku, ili neku vulgarnu reč. Zvao me je sestrom, bio je jednostavan čovek i dobar čovek. Za mene je bilo neverovatno da je on preminuo, i da je već tri godine od tada prošlo, to tek ne mogu da verujem. Ali, mi smo mnogo radili zajedno, poštovali se, voleli, i to njegovo ‘sestro’ kad se vidimo mi je bilo mnogo drago- rekla je sa tugom u glasu Dragana.

Pročitajte: Džeju bi srce zaigralo- Marija Ramadanovski rekla DA, čestitke pristižu sa svih strana FOTO

Dragana Mirković i Džej

Mina Kostić se takođe prisetila Džeja sa kojim je snimila dve duetske pesme i sa kojim je bila kućni prijatelj.

– Mnogo mi fali, ništa nije isto bez njega. Uz njega sam odrasla. Kritikovala sam ga kada popije, ali nije njega to pogađalo. U poslednje vreme pred smrt bio je povučen, nije izlazio. Mnogo toga je prošao, bio je razočaran, odao se alkoholu i tom životu. Nije se nikad žalio, kaže Mina.


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE