Radio BalkanFox

Nastavlja se rat Ivana Marinkovića i Zorice Marković

Ivan Marinković i Zorica Marković izgleda su nastavili rat koji je buknuo još po završetku „Zadruge 6″ između, kako se tada pisalo, predstavnika gornjeg i donjeg doma pomenutog rijalitija.

Komentarišući Marinkovićeve pređašnje izjave vezane za njeno druženje s Anom Ćurčić, Zorica je najpre kazala:

– Prijateljstvo nije raskinuto sa Anom. Poštovanje, pre svega, ne prijateljstvo. Ništa nije prekinuto – počela je ona, ali se tu nije i zaustavljala.

„Takve me persone ne zanimaju!“

Zorica Marković, ATAImages/Antonio Ahel

 

– Ko je Ivan? Ne znam ko to beše? Ne želim da posvetim ni sekund pažnje nekom ko nije vredan. Ostvarila sam pevačku, rijaliti i ugostititeljsku karijeru. Otvorila sam kafanu na hipodromu, zadovoljna sam svojim životom, a takve persone me ne zanimaju – kazala je onda za „Pink.rs“, na šta on nikako nije mogao da ostane imun, pa je opleo kao nikada do sada.

– Babo glavata, Ivan je onaj koga si se navodno letos plašila, pa pokušala da obmaneš policiju, ali znaju da si ti ta baba koja napada i zlostavlja učesnike rijalitija. Dakle, tišina! Drugo, ostvarena si, ali ne znam gde, sa dva i po hita, liju ti kise hladne vode već 40 godina, zato i nosis majce koje praviš od starih čaršava koje kupuješ na buvljaku u Pančevu, jer za tebe i nema veličine u normalnim prodavnicama. Treće, aj’ malo zaplači i padni na kolena za Anom, kao što si padala u „Zadruzi“, loša osobo. I na kraju, nisi otvorila nikakvu kafanu, ne laži narod! Samo si dobila šansu da zaradiš koji dinar u nečijoj već postojećoj kafani. Samo još tamo neko možda i može da te čuje… Ćao, Zlorka – oštar je bio on u razgovoru s pomenutim medijima.

Ana Ćurčić, ATAImages/Antonio Ahel

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE