Radio BalkanFox

Venčali se Noa Baumbah i Greta Gervig


Rediteljski par Greta Gervig i Noa Baumbah venčali su se posle skoro 13 godina veze. Par koji je napisao scenario za hit film „Barbi“, sudbonosno „da“ izgovorio je u Njujorku, a ovo je za magazin People potvrdio njen saradnik. 

U pitanju je bila intimna ceremonija o kojoj javnost nije bila obaveštena, već su nedavno objavljene fotografije na kojima se vidi burma na ruci rediteljke. 

Inače, par se upoznao 2010. godine na snimanju filma „Greenberg“, a naredne godine su otpočeli romansu, da bi 2019. dobili prvog, a ove godine i drugog sina. 

Osim prinove, ovu godinu im je obeležio veliki poslovni uspeh, a reč je o filmu „Barbi“ za koji reditelj kaže da je „najbolja stvar koju su ikad napisali“. 

– Kada pišemo zajedno, uvek se trudim da je impresioniram. Osećam da pišem bolje jer se više trudim, želim da bude impresionirana – rekao je, pa dodao: 

– Uvek sledim ono što Greta kaže, a čak i u svojim prigovorima i buntovima, nekako sam znao, „Pa ako ona zaista veruje u to, onda ima nešto u tome“ – rekao je Noa, prenosi Variety.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE