Radio BalkanFox

Breskvica napravila haos na javnom servisu

BRESKVICA NAPRAVILA DAR-MAR NA RTS-U: Pevačica umalo ostala bez šanse da se takmiči na "Evroviziji" a evo ko je glavni krivac!?

Foto: Printscreen/Youtube

Anđela Ignjatović Breskvica spremna je da se takmiči na „Pesmi za Evroviziju“ naredne godine, međutim imala je male komplikacije koje je uspela da reši.

Breskvica
foto: Printscreen/Youtube

Njena pesma „Orlovo gnezdo“ izazvala je veliku pažnju, a mnogi je već sada vide kao jednog od favorita publike, imajući u vidu njenu veliku armiju fanova na društvenim mrežama.

Međutim, malo je falilo da se Breskvica ni ne prijavi za „Pesmu za Evroviziju“ naredne godine. Naime, bukvalno poslednjeg dana, u poslednjim satima, kada je isticalo vreme za prijavu kompozicije, Anđela je uspela da prijavi svoju pesmu „Orlovo gnezdo“.

Breskvica
foto: Printscreen/Youtube

Pre toga je imala tehničkih problema oko prijave, što je izazvalo pravu dramu na RTS-u, dok su mnogi strepeli da li će pesma ove mlade pevačice uopšte moći da se takmiči na našem najvećem domaćem muzičkom festivalu.

Naredna godina festivala biće održana u Švedskoj, a Anđela Ignjatović Breskvica ima ambiciju da svojom pesmom obezbedi sebi kartu za ovo prestižno takmičenje.

Kurir.rs/ Republika/ preneo/ N.K.



00:41

Breskvica zapevala Veseli se srpski rode


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE