Radio BalkanFox

Šiške brišu godine: Top frizure ove zime pojačavaju mladalački, pomalo stidljivi, nevini izgled devojčice

Slavne zvezde zbog svoje popularnosti i statusa imaju veliki uticaj na trendove i lični stil svake devojke. Ove zime, popularne lepotice kao najveći trend najavljuju šiške. Odgovrajau svakoj dužini kose i dolazi u obzir bilo koji oblik – ravne, blago zaobljene, guste, tanke, razdvojene na sredini, nonšalantno prebačene u stranu, pa čak i zalizane.

Pogledajte u nastavku koje bi vama najviše odgovarale, možda se i odlučite da menjate frizuru.

kosa

Shutterstock

 

 

Razdeljak na sredini

Duže šiške uvek su odlična opcija, jer ih možete stilizovati na više načina. Veoma lepo izgledaju kada ih isfenirate i podelite na sredini. Dobijete samo jednim potezom poptuno drugačiji izgled.

kosa

Shutterstock

 

Duge šiške

Bez obzira da li ćete odlučiti da kosu pokupite u konjski rep, vežete punđu ili pak da je pustite da slobodno pada, ultra duge šiške odličan su izbor, jer vam pomažu da izgledate pomalo misteriozno, ali uvek veoma moderno i privlačno.

kosa

Shutterstock

 

Guste šiške

Uz razbarušen visok konjski rep ovo je jedan od najboljih stilova za dame koje imaju četvrtast oblik lica i izraženu donju vilicu. Guste šiške, koje padaju u talasima i nježno uokviruju lice, pomažu da se umekšaju “oštre” crte, te će vas izgled biti mnogi privlačniji.

Dženifer Lopez

Printscreen/Instagram

 

„Zavesa“ šiške

Reč je o dugim šiškama koje uokviruju lice, a koje su blago razdeljene po sredini. Ova moderna verzija frizure Brižit Bardo jako je popularna u zadnjih par sezona.

kosa

Shutterstock

 

Šiške na stranu

Ženi daju posebnu dozu elegancije i otmenosti, a ne oduzimaju vam mnogo vremena a oblikovanje. Ponovo su sve popularnije, iako nam se čini da nikada nisu ni izlazile iz mode.

kosa

Shutterstock

 

Zaobljene šiške

Idelane su sa paž frizuru. Izgledju veoma ženstveno, a predstavljaju upečatljiv stil koji odgovara baš svim prilikama.

kosa

Shutterstock

 

Kovrdžave šiške

Bez obzira na to da li je u pitanju prirodno kovrdžava kosa ili ne, šiške su trend kojima mnoge žene ne mogu odoleti. Izgledaju veoma raskošno, a spiralno uvijeni pramenovi kose najbolje će izgledati ukoliko su baš dobro hidrirani, u suprotnom ćete ih veoma teško oblikovati.

kosa

Shutterstock

 

Zalizane šiške

Ukoliko imate veoma kratku kosu, a vašoj frizuri želite da dodate novu dimenziju, zaglađene šiške prebačene u stranu su pravi izbor za vas. Na taj način vam neće padati u oči, a stilizujte ih tako što ćete na češalj našpricati malo laka za kosu i šiške začešljati u stranu. Takođe, isto možete uraditi i ako imate dužu kosu, jednako lepo će izgledati.



Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE