Radio BalkanFox

Muzička zvezda otkrila je zbog čega Vučić ima njenu podršku

Jelena Karleuša je tokom ove godine bila napadana zbog podrške koju pruža predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. U intervjuu za emisiju „Prvi red“ otkrila je zašto je na njegovoj strani, iako ga je svojevremeno napadala.

Zahvalila bih se čoveku kojem sam ja pružila podršku, ni zbog jedne stvari zbog koje tvrde njegovi neprijatelji, priča o Aleksandru Vučiću. Ispričaću vam jednu interesantnu stvar za Aleksandra Vučića, zašto on ima baš moju simpatiju. Kada je moja mojka bila bolesna, mi smo bili baš u lošim odnosima. Ja sam se izjašnjavala puno puta loše o njemu, onako negde možda zatrovana mnogim stvarima za koje možda i nisam imala pravo, verovatno nisam imala pravo – navela je Jelena, pa ispričala nešto o čemu javnost nije znala:

Kada se moja majka razbolela, ja sam krenula da tražim pomoć s mnogih strana i od mnogih ljudi. Nećete verovati bila sam u jednom momentu saterana uza zid i nisam imala više od koga da tražim pomoć, odlučila sam da nabavim njegov broj telefona i da tražim pomoć – ispričala je Karleuša. 

Ona je dodala da joj je predsednik pomogao. 

Od svih ljudi, prijatelja koje sam pozvala, jedino ko mi je pomogao bio je čovek kojeg sam do tog momenta žestoko napadala i kritikovala, to je bio Aleksandar Vučić koji mi je bez reči našao kontakt i pomogao da mi se majka leči u Nemačkoj – otkrila je ona.

Šta je Jelena rekla o suprugu Dušku, bivšem suprugu Bojanu Kariću i u kakvim je sada odnosima sa koleginicama Aleksandrom Prijović i Marijom Šerifović čućete klikom na video snimak u nastavku teksta.


K1info

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE