Radio BalkanFox

4 znaka kojima Jupiter donosi sreću 2024. godine

Neki znakovi Zodijaka mogu očekivati veliki napredak i uspeh tokom 2024. godine, zahvaljujući uticaju Jupitera.

Da li vam Jupiter donosi sreću 2024. godine?
Da li vam Jupiter donosi sreću 2024. godine?foto: Olezzo/Shutterstock

Četiri horoskopska znaka će imati najviše sreće u karijeri u 2024. godini usled uticaja Jupitera– pogledajte da li ste među njima!

 

Bik

 

Očekuje vas fenomenalan april i jednako vedar maj!

Veliki Stelijum odvija se u vašem znaku, predvođen Jupiterom, kao i vašom vladarkom Venerom, od 16. do 23. maja.

 

Pripremite se na veliku sreću koja može doneti veliki kapital u vaš život – Jupiter u vašoj karti je odgovoran za nasledstvo, ali i investicije.


Ako imate sopstveni posao, onda vam se može javiti investitor ili ćete se sami ozbiljno finansijski obavezati.

 

Za one koji rade u velikim finansijskim kompanijama– možete se nadati ozbiljnoj povišici.

 

Takvi astro-događaji događaju se izuzetno retko, pa možemo sa sigurnošću reći da bi trebalo da se „ubacite“ u maksimalnu brzinu, pa čak i rizikovati u aprilu i maju 2024. godine.

 

Budite uvereni, biće opravdano.

 

Blizanci

 

U junu 2024. Jupiter ulazi u vaš znak – ovo je fenomenalna sreća, koju je čak i teško predvideti.

 

Sličan aspekt je postojao i 2012. godin,e pa ako ste tada na neki način imali sreće, sada bi se situacija mogla ponoviti, ali u širim razmerama.

 

U junu 2024. dogodiće se trigonski aspekt između Jupitera i planeta velikih finansija, Plutona, što može donijeti i finansijski uspeh i slavu.

 

Obe planete su društvene, pa često „podižu“ znakove u koje ulaze.

 

Jupiter je u vašoj karijeri odgovoran za partnere, klijente i pravna pitanja, a Pluton vlada vašom kućom posla, kao i sektorom istomišljenika i grupa.

 

Ispada da vam se može ponuditi karijera u uspešnom i najverovatnije međunarodnom timu – Pluton će biti u stranom sektoru.

 

Ako niste planirali da se preselite, onda možete da se pojavite na naslovnici časopisa, objavite svoju knjigu ili jednostavno steknete popularnost, piše Atma.

 

Lav

 

U aprilu i maju biće odlučena važna situacija u vezi sa vašom karijerom i profesionalnim ostvarenjem – Jupiter će zajedno s Uranom stajati na vrhu vaše karte,  a on je i odgovoran za rang i status.

 

Ovo je snažno razdoblje postignuća koje vas može odvesti izvan čak i vaših ličnih ideja i želja – Uran često donosi neverovatan splet okolnosti kada vas sama volja sudbine i neke okolnosti ‘lansiraju’ u vrh.

 

Definitivno ćete proslaviti neviđeni uspeh tokom mladog meseca u Biku – 8. maja vam se može ponuditi nova pozicija ili ćete sami otići na posao s velikom platom.

 

Takođe, oštar i uspešan zaokret može biti povezan s vašim radom na internetu.

 

Devica

 

Od 1. do 3. juna očekujte čuda – Jupiter ulazi u vaš sektor karijere, odakle ulazi u trigonski aspekt s Plutonom iz vašeg radnog sektora.

 

Očekuje vas unapređenje, najverovatnije uz povećanje plate – Venera, koja vlada vašom kućom novca, biće u konjunkciji s Jupiterom od 28.  maja do 18. /juna 2024. – očekujte finansijski rast.

 

Što se vaše profesije tiče, ako se razvijate u području visoke tehnologije, izdavaštva, medicine, prehrane, čeka vas uspeh.

 

Bonus video

Kalendar vatrogasaca za 2024.

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE