Radio BalkanFox

Ko je Tala Alamudin

EVO KAKO IZGLEDA SESTRA AMAL KLUNI: Čuvena advokatica i ona odrasle u IMUĆNOJ PORODICI, ima 4 dece i udata je za OVOG BIZNISMENA

Foto: Bryan Bedder / Getty images / Profimedia

Svetska javnost odllično poznaje Amal Kluni, uticajnu advokaticu i suprugu slavnog glumca Džordža Klunija. Lako je možete pomešati sa Talom Alamudin, jer njih dve-rođene sestre veoma liče. Ćerke uticijanih intelektualaca iz Libana imaju veoma zanimljive biografije, a bave se sasvim drugačijim profesijama. Šta se zna o drugoj ćerki Ramzija i Barie Alamudin?

Amal Kluni
foto: Lev Radin/Pacific Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Amal Kluni je rođena 1978. u Bejrutu i njeno ime na arapskom jeziku znači nada. Ona kao i njena sestra Tala Alamudin potiču iz ugledne porodice, njihov otac Ramzi Alamudin bio je profesor poslovnih studija na Američkom univerzitetu u Bejrutu dok je njihova majka Baria Miknas radila kao politička novinarka i strani urednik panarapskog lista Al- Hajat kao i osnovačica kompanije koja se bavi odnosima sa javnošću.

Amal Kluni
foto: BeautifulSignatureIG / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Šira javnost upoznala je Amal kao suprugu Džordža Klunija, poznati par u braku je od 2014. i imaju blizance Elu i Aleksandera (6). Amal Kluni je advokatica specijalizovana za ljudska prava, pisac i aktivistkinja. Među njenim klijentima bili su su Julija Timošenko, bivša premijerka Ukrajine, osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž i dobitnica Nobelove nagrade Nadija Murad.

amal kluni
foto: Francesca Vieceli / INSTAR Images / Profimedia

Tula Alamudin kao i Baria Miknas bile su na venčanju čuvenog para u Veneciji.

Ko je sestra Amal Kluni

Tala je rođena 1980. u Bejrutu, završila je Američkom međunarodnom univerzitetu 1995. u Londonu.

Sestra Amal Kluni je modna dizajnerka i uspešna poslovna žena, 2017. pokrenula je brend modnog asesoara Totally Tala i Klunijeva supruga je veliki fan njenih kolekcija pa je 2018. u Vindzoru, na venčanju Megan Markl i princa Harija, nosila klač torbu koju je Tala dizajnirala.

Tala je bila oduševljena time pa je poručila da je to bio kraljevski dan za njen rad. Amal je i 2017. nosila minđuše iz kolekcije svoje sestre. Ljubav prema modi je jedna od brojnih stvari koja ih povezuje.

Sestra uticajne advokaice radila je u Njujorku i Singapuru, koji je poslednjih njena stalna adresa. Udata je za biznimena Nagija Hamijea koji posluje u ovom azijskom gradu. Imaju ćerku Miju i trojicu sinova.

Tala Alamudin je veoma posvećena humanitarnom radu, što otkriva i njen profil na Instagramu gde objavljuje i detalje o svom dizajnerskom redu, a na ovoj društvenoj mreži dala je podršku britanskom kralju Čarlsu III (eto još jedne spone sa Amal).

(Kurir.rs/Blic žena/T.B)

Bonus video:



01:08

Ovako je Duškova sestra pratila koncert snajke Jelene Karleuše


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE