Radio BalkanFox

Stiže poslednji pun Mesec u ovoj godini

Oprostili smo se od sezone vedrog, opuštenog Strelca i ušli u sezonu organizovanog, ambiciozog Jarca. No, uprkos tome osetićete potrebu da prolongirate obaveze i da prednost date svojim emocionalnim potrebama u odnosu na produktivnost, a sve zbog uticaja poslednjeg punog Meseca u godini. Pun Mesec stiže tačno 26. decembra i to u znaku Raka, a često ga zovu i „Hladni mesec“ zbog hladnih temperatura u ovom periodu i činjenice da je prva mesečeva mena od zimskog solsticija.

Pun Mesec
foto: Shutterstock

Naravno, pun Mesec će kao i uvek i te kako uticati na horoskop svih znakova Zodijaka, ali će njegov uticaj najviše osetiti sledeća četiri znaka. To su Rak, Jarac, Ovan i Vaga; za njih ovaj period označava značajnu fazu rasta i transformacije.

RAK

Ovaj pun Mesec donosi vam vrlo intezivne emocije, ali će i nerazjašnjena osećanja isplivati na površinu, ona koja zahtevaju pažnju i konačno razrešenje. Da biste sačuvali neke važne odnose, moraćete da zavirite u sebe i shvatite šta je to čemu treba pažnja i isceljenje duboko u vama. Ova lunacija daće vam hrabrost da idete za onim što zaista želite i da pokažete svoju ranjivost.

horoskop, rak
foto: Profimedia

JARAC

Ovo je period kada bi trebalo da ponovo procenite ciljeve, ali i da priznate svoja dosadašnja dostignuća. Moraćete da se prilagodite novonastalim okolnolstima, hteli ili ne, a osetićete i pritisak da uskladite svoje ambicije sa svojim pravim ja. Ova lunacija dolazi sa završtekom nekog ciklusa ili prekidom nekog ugovora, ali ovo ne treba da vas plaši – dovešće do nove, još bolje prilike.

horoskop, jarac
foto: Profimedia

OVAN

Doživećete nalet motivacije pod uticajem punog Meseca, što znači da je idealan trenutak da pokrente nove projekte ili povučete hrabre poteze ka ostavarivanju svojih ciljeva. No, ujedno vodite računa o impulsivnim radnjama kojima ste skloni. Vodite računa o partnerskim odnosima – vaša veza bi mogla da bude dovedena u pitanje, a jedno je sigurno; čeka vas važan i ozbiljan razgovor sa partnerom.

horoskop, ovan
foto: Profimedia

VAGA

Pun Mesec bi mogao da vas dovede do osećaja ravnoteže i harmonije. Vaši lični i profesionalni odnosi biće pod lupom. Trebalo bi da se posvetite postizanju ravnoteže u svojim interakcijama. U ovom periodu vas čeka više porodičnih obaveza nego što je inače slučaj, pa ćete verovatno osetiti zamor zbog preopterećnosti i na poslu i kod kuće.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

(Kurir.rs/Blic žena/T.B)

Bonus video:



29:52

USIJANJE DANA 22.12.2020 – ANDRIJA IVANOVIC – Arapsko proleće deceniju kasnije: Uzroci i posledice


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE