Radio BalkanFox

FILM DANA „Ptice Amerike“ – Alo.rs

Ledolomac

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Ledolomac

Radnja se odvija u budućnosti, u kojoj je, nakon propalog eksperimenta zaustavljanja globalnog zagrevanja, nastupilo – ledeno doba, koje je zbrisalo gotovo sav život sa Zemlje. Jedini preživeli jesu putnici ogromnog voza koji saobraća oko planete. Tokom vremena dolazi do pojave klasnih razlika u samom vozu, u kome „elita“ zaposeda nedodirljivi prednji deo voza, a siromašni su gurnuti u zadnji deo. Pritisnuti lošim uslovima života, putnici zadnjeg dela dižu revoluciju. Uloge: Kris Evans, Tilda Svinton, Džejmi Bel.

Ptice Amerike

Foto: IMDB

 

 

22.00 Prva Plus

Ptice Amerike

Moriju su roditelji umrli kad je bio tinejdžer i ostavili su mu kuću, sindrom nervoznih creva, brata Džeja i sestru Ajdu koje treba odgajati. Dvadeset godina kasnije, Džej je beskućnik, loše se uklapa u društvo i nedavno je ranjen. Mori dovodi Džeja kući na oporavak, a Ajda odlučuje da dođe u posetu. Uloge: Metju Peri, Ben Foster, Zoe Kravic, Hilari Svonk.

Ptice Amerike

Foto: IMDB

 

 

23.30 RTS2

Englez koji se popeo na drvo, a sišao sa planine

Engleski kartografi odlaze u velško selo da izmere tamošnju planinu. Godina je 1917. i rat besni u Evropi. Seljani su ponosni na svoju planinu i veoma razočarani, a onda i ljuti kad saznaju da je, po merilima, ona ipak samo brdo. Ne želevši da ih ograniče merila, pogotovo ona koja donose Englezi, seljani odlučuju da brdo pretvore u planinu. Uloge: Hju Grant, Tara Ficdžerald, Kolm Mini.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE