Radio BalkanFox

Odnos Lepe Brene i Filipa Živojinovića oduvek intrigira

Odnos Lepe Brene i Filipa Živojinovića oduvek intrigira javnost

Pevačica Lepa Brena i njen suprug, nekadašnji teniser Boba Živojinović decenijama su u velikoj ljubavi, a nedavno su i proslavili 32. godine skladnog braka.

Odnos Lepe Brene i Filipa Živojinovića svet portalOdnos Lepe Brene i Filipa Živojinovića svet portal

ata images

Odnos Lepe Brene i Filipa Živojinovića uvek pod budnim okom javnosti

Poznata je činjenica da Boba iz prvog braka sa Zoricom Nakić ima sina Filipa koji je u srećnom braku sa pevačicom Aleksandrom Prijović. Odnos Lepe Brene I Filipa Živojinovića često je tema medija, a poznato je i da je on sa svojom polubraćom rastao sasvim normalno, bez ikakvog razdvajanja i razlike. Brena je sa Filipovom majkom Zoricom u odličnim odnosima, a njega je oduvek gledala kao svoje dete.

S obzirom da odnos Lepe Brene i Filipa Živojinovića mnoge zanima, pevačica je jednom prilikom objasnila zbog čega nikada nije Filipa razdvajala od svojih sinova, Viktora i Stefana, koje je dobila u braku sa Bobom.

“Prvo, njegova majka, otac i ja, svi smo u dobrim odnosima. Govorila sam da je Filip naše dete, samo kako bih ga zaštitila od objašnjavanja i glupih izjava. Da sam govorila možda drugačije, i da sam govorila: “Znate, to je iz Bobanov prve veze sin”, znate, onda bi se to pretvorilo u nekakvo razdvajanje dece “, rekla je svojevremeno Brena.

Odnos Lepe Brene i Filipa Živojinovića svet portalOdnos Lepe Brene i Filipa Živojinovića svet portal

Ata images

Odnos Lepe Brene i Filipa Živojinovića pun poštovanja i ljubavi

Lepa Brena je istakla da je Filipu pružila sve što je i svojoj deci i da razliku nije pravila nikada.

“Deci treba pružiti stabilnost, treba im pružiti ljubavi, sigurnost… Ja se potrudila kao “B mama”, pružim mu naravno pored njegove majke i njegovog oca, sve ono što jednom detetu… Što sam pružila mojoj deci, pružila sam i njemu”, izjavila je svojevremeno Brena za Telegraf.rs.

Pročitajte Brena je za Prijinog sina rođena baka – Evo kako joj je iskazao ljubav, šta će reći Borka i Zorica Nakić (foto)

Iako Filip retko daje izjave za medije, kad god bi ga pitali o poznatoj maćehi on je uvek govorio u superlativu.

Odnos Lepe Brene i Filipa Živojinovića svet portal Odnos Lepe Brene i Filipa Živojinovića svet portal

Rajko Ristić

Da je odnos Lepe Brene i Filipa Živojinovića pun ljubavi govori i jedan snimak sa Instagrama na kome se vidi kako Brena i Filip zagrljeni uživaju na jednoj od porodičnih zabava, dok im Aleksandra Prijović peva.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Rajko Ristić




Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE