Radio BalkanFox

BABA ŠTA TO RADIŠ? Gospođa uhvaćena na delu, pa postal hit na internetu, „ima, ko će da je vadi iz trnja“


„Psst, to je moje, ja ovako malo, pre ručka“, reakcija simpatične bake kad je primetila da je unuk snima dok iz šteka u ormanu vadi flašu i otpija nekoliko gutljaja postala je hit na mrežama. Video je odmah postao viralan prikupivši gotovo milion pregleda. Shvativši da je njena tajna otkrivena baka se nije ni malo potresla, a imala je spreman odgovor.

Neki bi možda rekli da je starija žena alkoholičar jer pije krijući, ali na našim prostorima vlada mišljenje da je dobro popiti čašicu rakije pre obroka – „za cirkulaciju i bolje varenje“.

Tako je većina pratilaca fejsbuk grupe „Dalmatinska generacija“ imala razumevanja za veselu bakicu:

„Baka vidi se zdrava i vitalna, šta će, popije po malo i opusti se bolje nego tablete za smirenje“.

„Dezinfekcija u eri prehlade i gripa je veoma važna i pokazuje da je baka odgovorna za sve oko sebe“. 

„Da, mlađe generacije ne znaju da su naši preci oduvek govorili i praktikovali da je čašica rakije slatko piće.Pogotovo kada si umoran od teškog fizičkog napora, čak i pre jela“.

„Kako je simpatična baka, i kako je ovo rekla iskreno. Da je živa i zdrava još dugo“.“Jednom se živi“. „Za cirkulaciju i apetit. Živa ti bila“. „Gospođa ima dobar stil života“. „Dok sam pila domaću, nisu mi trebale tablete“.

„I moja pokojna baba je imala svoju flašu, za koju smo mi unučići otkrili gde je štek…pa smo i mi ponekad po jedan cug .I baba je pre jela po cug. Živela blizu 100 god.“I moja je znala tako pa je češče znala završiti u cvećnjaku, zavali se pa ti nju vadi i čupaj iz trnja“. „Vidim da nj ima ko da je vadi iz trnja“.

„To je za cirkulaciju i da se može probaviti hrana. Pomalo je dobro“.“Jadne babe od ovih unuka i telefona ne mogu da se opuste i žive kako hoće. Bakice aperativ pre ručka i treba. Živećes 100 godina“.




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE