Radio BalkanFox

Tijana Dapčević i Leontina na koncertu Milice Pavlović

Tijana Dapčević i Leontina Vukomanović sinoć su došle na koncert Milice Pavlović koju poznaju već godinama i čijem uspehu su svedočile. 

–  Bila sam u žiriju za „Zvezde Granda“ pre 12 godina, kada se Milica pojavila i rekla sam joj da će biti velika zvezda. Takva je bila od samog starta – zvezdasta i talentovana. 

ATAImages/Antonio Ahel

 

Leontina Vukomanović pevačicu poznaje pre takmičenja u kome se proslavila, a sada je podelila i zanimljivu anegdotu. 

– Mnogi to ne znaju, ali Milica i ja se znamo pre takmičenja za „Zvezde Granda“, ona je na jednom festivalu i pevala moju pesmu. Bila je dete koje sam pratila dok je bila na časovima kod Aleksandre Radović i tada sam joj dodeljivala stipendije. Postoji jedna interesantna anegdota, kada se Milica prijavila za „Zvezde Granda“ zvala me je da me pita da li znam Sašu Popovića i Žiku Jakšića jer je imala tremu i bojala se negativnih komentara. Ja ih pozovem i 15 minuta nakon audicije zove mene Saša i viče: „Gde si krila ovu malu do sad!“. Bili su oduševljeni, njoj nikakva vrsta protekcije nije trebala jer je rođena zvezda – rekla je Leontina i prisetila se da je na njenu stranu stala i kada se sukobila sa Draganom Kojićem Kebom. 

Kojih još uspomena sa Milicom su se prisetile njene starije koleginice pogledajte u videu ispod teksta:

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE