Radio BalkanFox

HRVATICE RASPLAKALE PRIJU: U Tuzlu stiglo iznenađenje iz Splita

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je održala drugi po redu koncertu u hali „Mejdan“ u Tuzli. Pevačica je raspametila publiku u Bosni i Hercegovini, kojoj je predstavila svoju novu frizuru, a na sceni se pojavila u nikad izazovnijem izdanju. Aleksandra je dobila i poklon, koji ju je ostavio iz teksta.

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic

Aleksandra Prijović u Tuzli

Naime, devojke iz Splita, koje su bile na njenom koncertu u Areni Zagreb, stigle su i do Tuzle, a Prijovićki dostavile pismo.

Draga naša, po drugi put u okviru ovogodinje turneje, dolazimo na tvoj koncert. Prvi put je bio 3. decembar, treća noć u Areni Zagreb, i evo sada, Tuzla 22. decembar. Doživljaj uživo nije moguće opisati. Tvoj put u muzici pratimo još odavno. Sve što činiš je jedinstveno, stvaraš posebnu atmosferu koja nas osvaja. Najponosnije smo zbog tebe, najsrećnije zbog svega što si postigla – započele su one, pa dodale:

Foto: Instagram.com

Prija dobila pismo od devojaka iz Splita

Hvala ti što nisi odustala, i da oduševljene smo tvojim pesmama, oborenim rekordima napunjenih Arena, svakako. Ipak, najviše na način na koji dopreš do publike svojim emocijama i ljubavlju. Nevažno je čiji smo i odakle smo, jedino je bitno da uživamo u tvojoj muzici, na tvojim koncertima i da tu noć pamtimo kao jedno od najlepših ikada. Lepo je živeti u eri Aleksandre Prijović, od sestara iz Splita – stoji u emotivnom pismu.

Aleksandra je ovo pismo podelila javno putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Hvala vam – dopisala je Aleksandra, stavila emotikon crvenog srca i emotikon koji označava osobu koja se raznežila.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE