Radio BalkanFox

FILM DANA „Raj“ – Alo.rs

Potera

Promo RTS

 

 

21.10 RTS1

Potera

Praznici nam stižu, ali ko će im se radovati u narednoj epizodi Potere: takmičari ili Tragač? Neustrašiva ekipa koja će pokušati da umakne Tragaču nastupa u sastavu poslovni administrator Milan Rašević, trgovac i sakupljač lekovitog bilja Branislav Todorić, radnik u proizvodnji zdrave hrane Slobodan Bulatović i student istorije Veljko Kotlaja. Spremite se za poslednji okršaj znanja u ovoj godini u ponedeljak 25. decembra od 21.06 na Prvom. Voditelj emsije je Jovan Memedović.

Toma

Promo

 

 

21.00 Prva

Toma

Serija „Toma“ je jedan impresionistički portret Tome Zdravkovića koji prikazuje njegove početke, baš kao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa brojnim prijateljima koje je imao u umetničkom miljeu tadašnje Jugoslavije. Pored Tome, kroz seriju ćemo pratiti i živote poznatih umetnika tog vremena: Zorana Radmilovića, Mike Antića, Tozovca i drugih.  Uloge: Milan Marić, Tamara Dragičević, Andrija Kuzmanović, Mirjana Karanović, Slobodan Ninković, Marko Janketić.

Raj

Foto: IMDB

 

 

22.15 RTS2

Raj

Očajna zbog muževljeve smrti od droge, Filipa, nastavnica iz Britanije koja živi u Turinu u Italiji, pokušava da istera svoju pravdu nad najvećim dilerom u gradu. Kada joj propadne plan s podmetanjem bombe, Filipu hapse. Mladi policajac se pojavljuje u njenom životu, s kojim ona nalazi mir usred neefikasnosti i korupcije. Njihova bliskost je sve izraženija i postaju ljubavnici… Uloge: Kejt Blanšet, Đovani Ribisi, Remo Đirone.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE