Radio BalkanFox

FILM DANA „Kralj Kalifornije“ – Alo.rs

Sektor 8

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Sektor 8

Radnja filma odvija se u zatvoru koji lebdi u Zemljinoj orbiti, na udaljenosti od 80 kilometara iznad površine naše planete. U njemu je zatvoreno 500 najopasnijih zatvorenika koji su uspavani posebnom metodom. Ali, kada ih iznenada probude, saznaju da su teroristi zarobili predsednikovu ćerku. Jednom od njih, bivšem vladinom agentu, nudi se sloboda ukoliko uspe da je oslobodi. Glavna uloga: Gaj Pirs.

Kralj Kalifornije

Foto: IMDB

 

 

00.15 Prva

Kralj Kalifornije

Šesnaestogodišnja Miranda je već iskusila životna razočaranja. Napustila je majka, ispisala se iz škole i, što je i najgore, otac joj je u ludnici. Ipak, Mirandu ti problemi nisu uništili, uspela je da dobije posao i zarađuje dovoljno da može da se brine o sebi. Njena uhodana, mirna svakodnevica narušena je očevim povratkom kući. Uloge: Majkl Daglas, Evan Rejčel Vud.

Kralj Kalifornije

Promo

 

 

20.00 Prva Plus

Sluga

Otac smišlja plan da vaspita svog neposlušnog sina. Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, budi se u 1860. godini i nalazi se na velikom seoskom imanju kao obični sluga. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i, naravno, ljubavi. Uloge: Miloš Biković, Marija Mironova.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE