Radio BalkanFox

Selenu Gomez fanovi napali da je propala! Ona je odgovorila o čemu se radi (FOTO)

Poznata pevačica Selena Gomez neretko se suočavala sa kritikama javnosti na račun svog fizičkog izgleda, a onda je objasnila da se promenila zbog bolesti.

Iako Selenu Gomez, još iz tinejdžerskih dana, pamtimo kao mršavu devojku, njeno stanje se u poslednjih nekoliko godina drastično promenilo.

Dok su je pratioci na Instagramu kritikovali da se ugojila, te da je „debela“ i da je „propala“, ona je za to vreme vodila bitku sa lupusom. Lupus je autoimuna bolest, doživotni poremećaj funkcionisanja imuno sistema, zbog kog stradaju tkiva i organi.

Kako bi svoju bolest držala pod kontrolom, ova 31-godišnja pevačica je morala da pije lekove.

 

 – Moje telo zadržava višak vode i to je normalno stanje u mom slučaju. Kada izgubim višak tečnosti u jako kratkom vremenskom periodu se moj izgled promeni – rekla je Gomez.

Pevačica kaže da želi da podrži sve koji se osećaju loše zbog svog izgleda i da ih razume.

 – Ljudi treba da se osećaju lepo i voljeno bez obzira da li imaju više ili manje kilograma, bilo da im je dobar ili loš dan. Svi se menjamo iz različitih razloga, ali to ne znači da smo zbog fizičke promene više ili manje vredni – rekla je Selena Gomez.



Zaštitite ljubimce od praznične buke! Zbog bučnih vatrometa i petardi, životinje proživljavaju strah i traumu

Ljubimci

Ukoliko imate ljubimce koji se plaše praska petardi i vatrometa, trebalo bi da preduzmete izvesne mere da biste ih zaštitili.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE