Radio BalkanFox

Nataša dočekala Novu godinu u vatrenom izdanju, pa poručila: „Ovo je nešto najneudobnije, ali lepota boli“

Muzička zvezda Nataša Bekvalac pevača je za doček Nove godine u Beogradu.

Ona je bila i više nego spremna da zapali noć.

– Večeras sam došla da ljudima pružim nezaboravnu noć. Ova godina je za mene bila prelepa. Ćerka mi je ovde, pa prvi put posle mnogo godina neću muzičarima prvo čestitati, već njoj – rekla je Nataša Bekvalac.

Za svoju odevnu kombinaciju rekla je da je „najneudobnija ikada“.

Ovo je nešto najneudobnije ikada, ali ja sam generalno navikla da trpim. Lepota boli, da! (smeh). Želim svima da budemo dobri, da budemo dobro. Da ne radim jela bih sarme, ceo dan, i hleb beli i umakala ga u pavlaku, krmačila bih ceo dan, gledala najgluplje božićne filmove na svetu. Ne bih iz ćebića izlazila, da su mi deca na oku, tako… Generalno, ja sam večito gladna. Ne koristim slobodne dane da jedem sarme jer ću onda teško ući u stvari. Uvek sam na režimu, bolje da patim, nego da se zlopatim – dodala je pevačica.

Kako je rekla, ne može da se pohvali da je vrsna kuvarica. Zna da sprema zdravu hranu, koja nije komplikovana, a da je njena mama najbolja kuvarica. Sarmu bi, kako je rekla, „znala da zavije, ali je sigurna da ima mnogo boljih od nje“.

Za 2023. godinu kaže da je bila prelepa, a Novu godinu je rekla da će prvo da čestita ćerki jer je ona sa njom, te ove godine muzičari neće biti ti sa kojima se prvima izljubi.

– Ja stvarno samo želim da svi budemo u ljubavi i da budemo dobro i dobri. U ovom vrtlogu u kom živimo, čini mi se da nam toga stvarno nedostaje, a ja se baš trudim da bar u okviru svoje porodice imam takvu atmosferu i da uživamo u toj jednoj vrsti mira koliko god možemo.

Pre nekoliko dana je ćerkici priredila pravu novogodišnju čaroliju zbog toga što se trudi da im svaki trenutak bude lep, ispunjen, sadržajan i u svesti.

– Stvarno se trudim da budem prisutna, bilo šta da odrađujem, a ne samo da budem tu radi reda.

Najčešće se oblači u crno ili belo jer je, kako je rekla, kod nje sve ili crno ili belo.

– Da verujem da crveni veš donosi sreću, ja bih ga onda stalno oblačila. To mi je najlakše, crvene gaćice i ćao. Belo ne sluti ništa za sledeću godinu, to je Kristina kreirala. Ona sigurno ne priželjkuje, to nikom nije dobro donelo. Ja nisam digla ruke od toga, ništa ja nisam digla. Ja samo živim svoj život bez ikakvih očekivanja. Nisam ja imala preterana razočaranja. Uvek je bilo nešto pre toga što bi najavilo da će do toga da dođe. Ja sam spremna na sve stvari i emocije koje mi život donosi – rekla je Nataša.

Kad nije dobro, ona ne radi jer „nema tu vrstu performansa u sebi“, te je na nastupima uvek raspoložena.




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE