Radio BalkanFox

Ljubavna priča Ljube Bulajića i Jane Nenadović

Glumac, a odskoro i voditelj, Ljubomir Ljuba Bulajić u emotivnom je odnosu sa Janom Nenadović, balerinom, koja je ćerka pokojnog dramskog umetnika Nenada Nenadovića.

S obzirom da lepa Jana već neko vreme živi u Nemačkoj, sa Bulajićem održava vezu na daljinu, i to uspešno.

Printscreen/Instagram/jananenadovic

Ljuba Bulajić, Jana Nenadović

 

– Desetak dana posle prvog susreta u Beogradu kupio sam kartu za Dortmund, u kome je Jana tada živela. Spakovao sam stvari za dva dana i otišao da popijemo kafu. Kasnije se preselila u Minhen, što je za oko hiljadu kilometara bliže. Noću kada nema gužve, taj put kolima pređem za devet sati – opisao je ranije Ljuba i izneo detalje.

 

 

– Mi smo ispekli iskustvo veze na daljinu gde je ona živela prvo u Dortmundu, pa u Minhenu, sad kada je u Novom Sadu smo na “puškomet“, taman na toliko daleko koliko treba da bude, a da bude blizu da uvek bude tu. Nije nam bilo teško, samo su putovanja bila naporna, ali s obzirom na razdaljinu viđali smo se dosta često, za vikend sam išao tamo, a ona radnim danima u Beograd. Bacili smo jedan lep stan na avionske karte – naglasio je Bulajić i nastavio:

– Kako me ne pitate koliko je meni teško da ispratim njen tempo života? Šalim se, uzajamno razumevanje, i kompromisi su ključ svake veze i na tome gradimo naš odnos. Idemo sve stepenik po stepenik, sve ide svojim tokom.

 

 

„Zdravo je nekad da se posvađamo“

Konflikti u bilo kakvoj vezi su normalna stvar, a o tome svedoči i mladi par.

– Šta mi zamera? Moraš nju da pitaš, a šta ja njoj zameram to mogu do sutra da ti pričam. Šalim se, ali naravno da se posvađamo nekad, zdravo je – rekao je Ljuba, te istakao da ne jure venčanje.

ATA Images

Ljuba Bulajić

 

– Videćemo, neka stvari idu svojim tokom, ne žurimo, mene je otac dobio u pedeset šestoj godini, tako da imam vremena za sve. Ona studira i dalje, nije žurba, to neće ništa bitno promeniti u našem odnosu, jer već živimo zajednički život, to bi bilo samo kruna – izjavio je Ljubomir.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE