Radio BalkanFox

PUCNJAVA na nastupu popularne pevačice – Isplivali STRAVIČNI DETALJI incidenda: "Za mene je nagrada bakšiš, a ne ćorci"

Foto: ATA images

Folkerka je mirno pevala, a onda je jedan od gostiju počeo da puca iz vatrenog oružja u njenoj neposrednoj blizini.

Pre nekoliko godina pevaćica Indi Aradinović doživela je pravi šok na svadbi kada je jedan navodno od gostiju počeo da puca iz vatrenog oružja u njenoj neposrednoj blizini.

Dok je mirno pevala, pevačica je trčeći napustila lokal držeći se rukama za glavu, pišu domaći mediji. 

Indi Aradinović

Foto: Srbija Danas

Nakon incidenta se oglasila na svom Instagagram profilu.

Može nekome da bude smešno ili ne, ali oružje nije predviđeno u zatvorenom prostoru, bilo lažno ili ne. Ja se ne osećam lepo tamo gde se puca, već gde se veseli na normalan način uz muziku i pevačicu! Za mene je nagrada bakšiš, a ne ćorci! - napisala je Indi.

Pored ovog nemilog događaja, pevačica je takođe prošla kroz životnu opasnost usled zahvata kom se podvrgla - operacije smanjivanja želuca.

Tokom zahvata su se javile brojne komplikacije, a Indi je dugo bila u opasnosti, nakon čega je usledio dug i težak oporavak.

Danas izgleda bolje nego ikada, a otkrila je da je recept za njenu dobru liniju upravo bila ova operacija, za koju ističe da je platila visoku cenu, ali da je to učinila zarad lepote, dobrog izgleda i zdravlja. Takođe, istakla je da voli da se zdravo hrani kada ima priliku, ali da ponekad posegne i za brzom hranom.

Kada je reč o ljubavnom životu, Indi je izjavila da se fokusira na sebe i svoje zdravlje, te da nije u žurbi da pronađe partnera. Istakla je da je trenutno posvećena sebi i da uživa u slobodi koju ima. Ova iskrena izjava o ljubavnom životu oslikava njenu snažnu životnu filozofiju i posvećenost sopstvenom blagostanju.

 

Srbija Danas/A.N.

 



Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE