Radio BalkanFox

Boki 13 pokazao kako provodi Novu godinu u svom domu nakon izlaska iz zatvora

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, je nedavno pušten da se brani sa slobode zbog lošeg zdravstvenog stanja, a sada je podelio novogodišnju objavu iz porodičnog doma.

Boki 13

Foto: boki13official / Instagram

Boki 13

On je otkrio kako je dočekao Novu godinu, a tom prilikom se i oglasio na svom Instagram nalogu.

Blic preporučuje

Boki 13 podelio je sa pratiocima kompilaciju fotografija na kojima je pozirao na fotelji ispred okićene jelke i sa jastukom koji na sebi ima novogodišnji print.

– Dom je najdragocenije mesto na svetu. Srećna Nova 2024! U Novoj 2024. godini želim vam beskrajnu sreću i zdravlje, mnogo radosti i blagostanja. I verujte i verujte i verujte, snažno i nikada ne odustajte od svojih ciljeva, koliko god da je teško i nemoguće. Čvrsta vera, iskrena želja i pozitivna misao pomažu! Da ste živi i zdravi. Srećna Nova godina – napisao je uz objavu.

Ono što nikome nije moglo da promakne je da je fizički izgled Jovanovskog skoro neprepoznatljiv. Naime, on je izgubio dosta kilograma, a nedavno je, na ročištu, progovorio o svom zdravstvenom stanju i istakao da je ostao bez 90 odsto stomaka i sa tim stanjem uči da živi.

Moje zdravstveno stanje, iz dana u dan, uz bilo kakvu komplikaciju bilo bi životno opasne prirode. Dijagnostikovana mi je ‘crevna metaplazija’ stomaka i deo tankog creva, preko 90 posto je uklonjeno. Veoma je žalosno što je moje zdravstveno stanje nekako postalo tema rasprave u celoj zemlji. Čovek kome je izvađeno preko 90 odsto stomaka je imao subtotalnu gastrektomiju zbog prisustva više od osam čireva, koji su bili nekrotični na dnu, ako hoćete detalje – crevna metaplazija, što znači prekancerozno stanje, je nešto što nije svako može da se pohvali ili da živi – rekao je Boki 13, prenosi „Skopje1“.

VIDEO: Boki 13 uzima novac od reketa


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE