Radio BalkanFox

HOROSKOP ZA 2. JANUAR Blizanci razdražljivi, Škorpija brzopleto donosi važnu odluku


OVAN

POSAO: Veoma povoljan period za posao je pred vama, pa se potrudite da ga iskoristite na pravi način. Možete da se nadate okolnostima koje će maksimalno ići na vašu ruku.

LJUBAV: Moguće je da vam je teško da se opustite pored voljene osobe jer imate neke lične nesigurnosti. Probajte da razgovarate o svemu i da na taj način rešite stvari.

ZDRAVLJE: Muče vas hronični problemi koje imate još iz prošlosti. Uz pomoć lekara biste mogli da ih rešite, ako se budete potrudili da menjate loše navike i stil života.

BIK

POSAO: Vreme je da prihvatite da ste u nekim stvarima grešili više nego što želite da priznate. Sada vam se pruža prilika da sve ispravite. Nemojte da se ustežete.

LJUBAV: Iako ste više puta bili razočarani u voljenu osobu nastavljate da joj dajete nove šanse. Imate utisak da vaš srećan kraj može da bude samo sa njom i ne želite nikog drugog.

ZDRAVLJE: Okružite se ljudima koje volite. Pred vama je period u kojem će vam značiti podrška bližnjih. Potrudite se da širite pozitivnu energiju i smirenost oko sebe.

BLIZANCI

POSAO: Imate sasvim stabilnu poslovnu situaciju i nemate ni jednu brigu na ovom polju. Sve teče sasvim uobičajeno. Očekuje vas povoljan dan koji će vam proteći mirno i bez stresa.

LJUBAV: Veoma ste osetljivi i skloni razdražljivom ponašanju, lako se vređate i loše reagujete na bilo koju partnerovu kritiku. Ako ste slobodni nije povoljan dan za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Neophodna vam je veća fizička aktivnost! Izbegavajte da budete preterano pasivni jer to ne može dobro da deluje na vas. Vreme je da se posvetite redovnijim treninzima.

RAK

POSAO: Posao vam je prioritet i maksimalno ste posvećeni ostvarenju dobrih rezultata na ovom polju. Možete da očekujete priliku da ostvarite unapređenje na ovom polju.

LJUBAV: Deluje vam da se neki problemi između vas i voljene osobe vraćaju i niste sigurni na koji način sada treba da se postavite. Pokušajte da budete iskreni, na prvom mestu.

ZDRAVLJE: Muče vas problemi sa očima. Pred vama je period u kojem vam glava takođe može biti generalno osetljiva tačka, pa su moguće i migrene i slične tegobe.

LAV

POSAO: Moguće je da ćete imati neke manje nepredviđene troškove ali i da će na kraju sve ipak ispasti kako treba. Posvetite se svojim planovima za budućnost kada je posao u pitanju.

LJUBAV: Partner je uporan u svojim pokušajima da sazna što više pikantnih detalja iz vaše prošlosti. Moguće je da o nekim stvarima ne želite da pričate jer vas to opterećuje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Izbegavate da rešite emotivne probleme i unutrašnja previranja koja imate, pa vas tokom noći prati stres i nervoza.

DEVICA

POSAO: Ukoliko se bavite poslom koji je vezan sa marketingom ili nekom sličnom strukom, možete da očekujete veliki uspeh. Pred vama je povoljan dan za ostvarnje ciljeva.

LJUBAV: Nemojte previše da čekate na nova dešavanja. Sami se pokrenite i inicirajte poznanstvo sa nekom osobom. Moguće je da ste sami samo zato što ste pasivni.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zuboboljom. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni smetnjama i sa osetljivim desnima koji bi takođe mogli da vas muče. Posetite zubara.

VAGA

POSAO: Vredno radite i trudite se da dođete do značajnijeg pomaka na ovom planu. Očekuje vas povoljan period za privatni posao. Spremni ste da uložite svoj maksimum.

LJUBAV: Izbegavate da se pogledate istini u lice i lakše vam je da neke emotivne probleme gurate pod tepih. Ne osećate se dobro u vezi u kojoj ste ali niste spremni još za raskid.

ZDRAVLJE: Dolazi vam veliko poboljšanje zdravlja. Ukoliko ste u prethodnom periodu imali bilo kakve tegobe možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani.

ŠKORPIJA

POSAO: Niste dovoljno informisani o tekućim dešavanjima, što može da vam stvara manje probleme na poslovnom planu. Izbegavajte brzoplete odluke danas.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada Lav ili Strelac možete da očekujete zanimljivu atmosferu u odnosu sa njim. Pred vama je povoljan period za raskid neke neuspešne veze.

ZDRAVLJE: Smanjite unos slatkiša ako želite da regulišete telesnu težinu. Šećer je prvo čega treba da se rešite. Oko svega se detaljnije posavetujte sa lekarom ili nutricionistom.

STRELAC

POSAO: Dolazi vam period u kojem će biti jako važno da se pravilno organizujete po pitanju troškova i finansija. Vreme je da date sve od sebe na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da vam je partner maksimalno posvećen i da se trudi da vam udovolji oko svake sitnice. Uživaćete u emotivnoj atmosferi koja vam prija i koja vas opušta.

ZDRAVLJE: Moguć je povećan apetit. Imali ste iscrpljujuć dan pa vam je potrebno da na neki način, kroz ishranu, nadoknadite svoje izvore energije. Prijaće vam i više sna.

JARAC

POSAO: Početak novog posla može da vam bude jako pozitivno postavljen ako sve budete pokrenuli tokom današnjeg dana. Vreme je da se dobro organizujete.

LJUBAV: Moguće je da imate neke manje razmirice sa voljenom osobom, ali ćete uspeti da ih prevaziđete. Ako se budete potrudili da budete nežniji dosta toga ćete rešiti.

ZDRAVLJE: Moguće infekcija grla i upale u tom predelu. Izbegavajte hladna i gazirana pića. Posavetujte se va šaim lekarom. Potrudite se da ojačate vaš imuni sistem.

VODOLIJA

POSAO: Imate utisak da se previše ljudi meša u vaš posao i spremni ste da svima jasno stavite do znanja koje su granice i dokle sme da se ide. Neke stvari su ipak samo pod vašom kontrolom.

LJUBAV: Moguće je da ćete sa malo razočarati u osobu sa kojom ste ušli u neki vid ljubavnog odnosa. Bolje je da neke stvari saznate na vreme kako biste znali kako da se postavite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o glavobolji koja bi mogla da vas muči u narednom periodu. Izbegavajte stresne okolnosti i potrudite se da dovoljno spavate. Posavetujte se sa lekarom.

RIBE

POSAO: Uspešno ćete rešiti neke komplikacije koje su se pojavile u prethodnim danima. Zadovoljni ste sobom i svojim sposobnostima. Očekuje vas povoljan dan.

LJUBAV: Ukoliko ste skoro ušli u neku emotivnu vezu, moguće je da ćete shvatiti da ste pogrešili u proceni i da vam ta osoba zapravo ne odgovara kao što ste mislili.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica ili problemi vezani za nizak pritisak i malaksalost. Potrudite se da redovno jedete kao i da unosite dovoljno tečnosti. Ne naprežite se danas.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE