Radio BalkanFox

Retro modna kombinacija Bojane Krsmanović

Popularna manekenka pozirala je u vrlo šik spoju kakav se ne viđa često u poslednje vreme, a vrlo je efektan

Bojana Krsmanović uvek je interesantno odevena
Bojana Krsmanović uvek je interesantno odevenafoto: Bojana/Instagram

Manekenka Bojana Krsmanović poznata je po vrlo smelom stilu, a pre nekoliko meseci smo je videli u neobičnoj i zanimljivoj kombinaciji u retro stiliu koja zaista ostavlja utisak.


Lepotica s adresom u Americi je za jedan izlazak u Beogradu odabrala predimenzioniranu belu košulju, kojuje ponela kao haljinu, a upotpunila je ju je nekada klasičnom kombinacijom – belim čarapama i crnim klasičnim cipelicama „meri džejn“.

 


Nekada deo školske uniforme, ovaj spoj je ušao u stil odraslih žena pre više decenija i dugo je bio jedan od vodećih trendova, a Bojana ga je oživela odabravši vrlo atraktivnu verziju. Ona je, naime, ponela čipkane hulahopke, vrlo smeo izbor u kombinaciji sa crnim čipkastim grudnjakom koji viri iz košulje.

Sve je zaokružila crnim cipelama „meri džejn“, modelom koji spada u vanvremenske, a protelih godina našao u se u kolekcijama najvećih modnih kuća, uključujući Chanel, Gucci, Versace, Miu Miu

 

Ovaj model cipela, stabilne štikle, udoban i otmen, osvojio je parisku scenu tokom 20-ih i 30-ih, a vrhunac slave dostigle su u šezdesetim godinama.

 

Neobične 'meridžejnke' Irine Šajk s potpisom brenda Margiela
Neobične „meridžejnke“ Irine Šajk s potpisom brenda Margielafoto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Modni znalci očekuju da će one biti posebno dominantne u narednim sezonama, a vrlo su zgodne za kombinovanje za kratkim suknjama i haljinama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Srpska manekenka na Prada reviji

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE