Radio BalkanFox

FILM DANA „Badnje veče“ – Alo.rs

Kralj lavova

Foto: IMDB

 

 

13.00 RTS1

Kralj lavova

Diznijev „Kralj lavova“ u režiji Džona Favroa odvešće nas u afričke savane gde je rođen budući kralj. Simba obožava svog oca, kralja Mufasu, i srčano prihvata svoju kraljevsku sudbinu. Ali ne raduju se svi u kraljevstvu rođenju novog mladunčeta. Skar, Mufasin brat i do tog trenutka naslednik prestola, ima druge planove. Borba za kraljevstvo obeležena je izdajom, tragedijom i dramom koja će se završiti Simbinim izgnanstvom. Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada. Glasovi: Metju Broderik, Džeremi Ajrons, Džejms Erl Džouns, Džonatan Tejlor Tomas, Nejtan Lejn, Erni Sabela.

Badnje veče

Foto: IMDB

 

 

00.15 Prva

Badnje veče

Radnja filma smeštena je u 1991. godinu tokom božićnih praznika, kada se princeza Dajana počela suočavati sa svojom teškom odlukom da okonča brak s princom Čarlsom. Film daje uvid u ekstravagantan život na imanju Sandringem i savršeno dočarava emocije Ledi Di usled borbe s glasinama o aferama dok je izbegavala nemilosrdne paparace. Uloge: Kristen Stjuart, Timoti Spal.

Stražar

Foto: IMDB

 

 

17.10 Superstar

Stražar

Pit Garison je FBI veteran, sa dugom i besprekornom karijerom. Pit je čuvao brojne predsednike SAD-a te izgradio ime i zaradio poštovanje svoje struke i kolega. David Brekinridž je njegov kolega, koji je znanje i iskustvo stekao uz Garisona te za njega ima samo reči hvale. Kada se otkrije da postoji špijun unutar službe, koji čini deo zavere protiv predsednika Balentina, Garison pokreće istragu kako bi otkrio uljeza. Zatraži od Brekinridža da pročešlja dokaze, koji ga dovode do zaključka da je izdajnik niko drugi do sam Garison, koji ipak uspeva da pobegne iz ruku tajnih službi i pokušava da dokaže svoju nevinost. Uloge tumače: Majkl Daglas, Eva Longoria, Klark Džonson, Kifer Saderland, Kim Bejsinger.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE