Radio BalkanFox

Kost i koža u kupaćem kostimu! Premršava Nikol Kidman uplašila fanove (FOTO)

Na porodičnom odmoru u Sidneju, glumica Nikol Kidman je ulikana na plaži, u kupaćem kostimu.

Glumica Nikol Kidman i njen suprug, zvezda kantri muzike Kit Urban, uživali su u danu na plaži sa svojom ćerkom Fejt u Sidneju u Australiji.

Par je delovao veoma zaljubljeno, a Nikol nije skidala osmeh sa lica u neobičnom kupaćem kostimu. Jednodelni kupaći kostim ima zanimljiv plavo-beli dezen i duge rukave. 

 

 

Neki fanovi su naveli da glumica izgleda zanosno u 56. godini, ali većina njih je prokomentarisala da je glumica preterala i da izgleda kao da je na ivici anoreksije. 

 Osim toga, mole je da prestane sa estetskim korekcijama, jer postaje neprepoznatljiva.

Nikol je ranije rekla da nije zahtevna za održavanje kada je u pitanju njen režim nege kože, rekavši da noću koristi kremu za regeneraciju sa retinolom. A tokom dana koristi SPF 100 i cink.

Foto: Reuters

 


 

Za top formu ova majka četvoro dece kaže da je zaslužna njena dugogodišnja ljubav prema fitnesu i vežbanju, i drugim fizičkim aktivnostima.

Nikol godinama priča kako voli da bude aktivna kad god je napolju, bilo da je u pitanju joga u prirodi, plivanje ili šetnja s porodicom, ali ističe i da se trudi da održi balans u ishrani.

Nije tajna da glumica već godinama praktikuje dijetu 80/20, koja podrazumeva da 80 odsto vremena jedete zdravu hranu, dok 20 odsto vremena možete da uživate u specijalitetima koju volite.



Još jedna serija o životu slavnih modnih dizajnera! Španski modni genije - Balensijaga (VIDEO)

Zanimljivosti

Privatni životi slavnih modnih dizajnera nešto je što je javnost oduvek posebno intrigiralo i zanimalo. Serije poput ‘Halstona’ ili ‘Ubistva Đanija Versačea’ privukle su mnogo pažnje.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE