Radio BalkanFox

Marina Ćosić od glume ne može da se živi u Srbiji

Sa tri snimljena filma i dve serije glumica Marina Ćosić ostavila je uspešnu 2023. godinu iza sebe. Pred same praznike snimila je svoje poslednje kadrove u telenoveli „Zakopane tajne“, koja će se do leta emitovati na Pink televiziji.

Zapažene i prepoznatljive uloge ostvarila je i u serijama „Ubice mog oca“,“Senke nad Balkanom“, „Pogrešan čovek“ i „Istine i laži“. Za TV Ekran, Marina otkriva svoje planove, ali i plan da se jednog dana snime film ili serija po njenom scenariju.

Marina Ćosić
foto: Jelena Simonović RTV Pink

Kako ste zadovoljni sudbinom svoje Vere u seriji „Zakopane tajne“?

– To je uloga koja mi je omogućila da pokažem širok dijapazon emocija. Radujem se epizodama koje tek dolaze. Vera je došla iz jedne siromašne porodice. Međutim, desila joj se velika i zabranjena ljubav sa Tadijom. Nema tu neke kalkulacije kad je reč o takvim vezama. Niko tu nikog neće da izda.

Da li ljubav može da pobediti?

– Uvek.

Ko su vam, pored Stefana Radonjića, bili partneri?

– Najviše sam radila s Danijelom Vranješ i Dobrilom Ilić. Tužna sam što je Dobrila izjavila da nakon ove uloge odlazi u penziju. Volela bih da snima i odigra još mnogo lepih replika. Ona je čarobna glumica.

Marina Ćosić
foto: Jelena Simonović RTV Pink

Šta ste naučili snimajući telenovele?

– Serije ovog tipa su velike škole za svakog mladog glumca, jer u svakom trenutku morate da budete spremni. Volela bih da radim i neke formate koji se sporije snimaju, kako bih imala više vremena da se pripremim i da me ta neka nova uloga pomeri iz ležišta. U planu je da snimim dve serije i film koje sam sama napisala.

Kakve vas teme zanimaju kao pisca?

– Potresne životne priče čija je okosnica porodica.

A šta volite da gledate kao publika?

– Ratne filmove i dobre akcione spektakle. Zapravo, najviše volim da gledam filmove u kojima su žene glavni junaci i koje vode celu priču.

Marina Ćosić
foto: Nemanja Nikolić

Igrali ste u Beogradskom dramskom pozorištu. Da li ćemo vas opet gledati na daskama?

– Pre ću roditi drugo dete nego što ću raditi nešto novo u pozorištu. Ne mogu da dozvolim da ne budem i uveče kod kuće, a volim da se budim uz svoje dete, da je okupam i uspavam. Ćerka je i dalje mala, a kad dođe drugo dete, videću kako će dalje teći moja karijera.

Mnoge glumice biraju karijeru, a ne majčinstvo.

– Udala sam se 2020. godine i biram porodicu. Karijera može uvek da se gradi, a deca se rađaju samo u određenim godinama.

Marina Ćosić
foto: Nemanja Nikolić

Tamara Ćosić, vaša rođena sestra, među najuticajnijim je ženama influenserima u Srbiji. Da li ona vodi vaše mreže?

– Pomaže. Tamara je uspešna biznis žena, otvorila je novu firmu i trudim se da idem tim putem.

Imate uvek rezervni plan?

– Gluma je nešto što volim i u čemu uživam, ali ne i posao od kog mogu da živim. Tužno je što je situacija takva u Srbiji. Počela sam da snimam godinu posle rođenja Sofije. Ipak, da bi se rasterećeno glumilo, treba imati više izvora zarade.

serija Ringišpil, Marko Vasiljević
foto: Igor Stevanović

Da li ćemo vas gledati u nekom novom filmu?

– Snimila sam tri filma i seriju „Ringišpil“. Veoma sam zadovoljna. Igram Ružu, koja je umrla mlada. Ona je na tom ringišpilu seća svih tih likova. Lepa i zanimljiva uloga.

Kreatori serije su Predrag Gaga Antonijević i Nataša Drakulić, koji su vam dali i prvu ulogu Milice Despotović u „Ubicama mog oca“.

– Drugi put radim sa istom produkcijom i opet igram leš. Rekla sam im: „Zovite me i treći put, ali samo da ne budem opet neki leš.“ (smeh)

Kurir.rs

Bonus video:



00:21

MARINA ĆOSIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Glumica priznala šta najviše voli da nosi u DRUGOM STANJU! Savet za buduće mame! (VIDEO)


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE