Radio BalkanFox

Majka (33) četvoro dece misteriozno umrla na Božić: Porodica očajnički traži odgovore


Iako je Božić najradosniji praznik, jednoj porodici će taj datum ostati upamćena kao najtužniji i najpotresniji ikada. 

Australijska porodica je ostala bez odgovora, nakon što je majka četvoro dece, koja je inače bila  popularna na društvenim mrežama, umrla u snu. 

Ešli Stanik (33) se probudila tog božićnog jutra ali je odmah osećala mučninu, te je malo nakon toga odlučila opet da legne. 

Popila je času vode i zamolila muža da snimi decu dok odmotavaju poklone, a da će ona gledati to kada se probudi. 

Muž je ostavio da spava sve do popodneva, a kada je pokušao da je probudi shvatio je da ona ne reaguje. Bio je užasnut kada je shvatio da je ona mrtva. 

– Nema oproštaja, nema ničega, ona je samo otišla – rekao je ožalošćeni suprug i dodao je da je ona ranije imala sa želucem i povećanom slezinom, ali da nije bilo šta opasno. 

– Nije bilo naznaka da nešto nije u redu, zbog toga nam je sada još teže shvatiti šta se dogodilo – rekla je njena rođaka Kasandra. 

Išla je u kupovinu poklona na Badnji dan, a sledeće jutro je počelo užurbano. Nakon što je obavila preostale pripreme za praznike, otišla je na kratko da odspava.

Kejnu i deci je bilo izuzetno teško da se pomire sa ovom tragedijom – ali okrutni komentatori na mreži su pogoršali ionako lošu situaciju tako što su na internetu podelili neutemeljene teorije.

Ešliina mama Frensis Edvards bila je u inostranstvu kada je dobila poražavajuću vest. Požurila je kući da podrži Kejna i decu. „Samo šok, samo sam ponavljala ‘Ne, ne ne’ iznova i iznova“, rekla je Frensis.

 

– Mislim da su sve devojčice koje imaju 12 i 8 godina u najvećem šoku i da ne prihvataju činjenicu da majke nema. Najmlađa koja ima samo četiri je joj uvek mala da shvati šta se zaista dešava – rekao je otac. 

Otac dece prima invalidsku penziju i nije u mogućnosti da samostalno pokrije troškove sahrane. Zbog toga je pokrenuta online kampanja kako bi se prikupio novac za sahranu i pružila pomoć deci.

Porodica sada čeka dalji rezultat istraživanja šta se zaista dogodilo, ali to bi moglo potrajati mesecima. 

 



Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE