Radio BalkanFox

FILM DANA „Navijačice“ – Alo.rs

Navijačice

Foto: IMDB

 

 

22.25 Prva

Navijačice

Komedija koja govori o tome da nikada nije kasno da ostvarite svoj san. Film „Poms” je komedija o ženama koje formiraju grupu navijačica u njihovoj penzionerskoj zajednici i time pokazuju da nikada nije kasno da ostvarite svoj san. Uloge: Dajen Kiton, Pem Grir, Džek Viver.

 

21.00 B92

Aleks Kros

Foto: IMDB

 

 

Film donosi priču o policijskom psihologu Aleksu Krosu koji istražuje jeziva ubistva serijskog ubice Majkla Salivana. Njih dvojica se suočavaju u igri mačke i miša u kojoj su ulozi veliki, ali, kada misija postane lična, Kros dolazi do svojih moralnih i psiholoških granica u ovom napetom i uzbudljivom akcionom trileru. Uloge: Tajler Peri, Metju Foks, Rejčel Nikols.

Jovanka Broz i tajne službe

Promo RTS

 

 

21.55 RTS1

Jovanka Broz i tajne službe

Četvrta epizoda: Nakon prvih srećnih godina Jovankinog života sa Titom, počinju njeni nesporazumi i sukobi sa Titovim najbližim saradnicima. Oni je optužuju ne samo da se meša u poslove protokola, nego da se sve više uključuje u politički život. U ovoj epizodi dokumentarno-igrane serije „Jovanka Broz i tajne službe“ videćemo da li su ove optužbe bile osnovane i kako je Tito reagovao na njih. Centralna tema je Jovankin sukob sa Aleksandrom Rankovićem. U ovoj epizodi dobićemo odgovore na pitanja: kada je i zbog čega počeo taj sukob, šta joj je Ranković zamerao, zašto je Jovanka u Rankoviću videla svog najvećeg neprijatelja i kako je Tito pokušao da prevaziđe njihova neslaganja. Posebno je zanimljivo da li je Jovanka zaista imala svoju paralelnu obaveštajnu mrežu, kako je to tvrdio Ranković. Gledaoci će saznati i to da li je Jovanka učestvovala u pripremi afere prisluškivanja, ko je pozvao Krajačića i šta su radili tehničari iz UDBE za Hrvatsku u Titovim rezidencijama u Beogradu i na Brionima. Da li je šef KOS-a, general Mišković, znao za njihov dolazak? U igranom delu ove epizode učestvuju Snežana Savić, Milica Tomašević, Nebojša Dugalić, Gordan Kičić, Nikola Šurbanović, Bojan Krivokapić i Milan Čučilović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE