Radio BalkanFox

FILM DANA „Neobične avanture Adele Blank“

Neobične avanture Adele Blank

Foto: IMDB

 

 

23.30 Prva

Neobične avanture Adele Blank

Godina je 1912. Neustrašiva mlada novinarka Adel Blank-Sek učiniće sve da ostvari svoj cilj, pa će čak otploviti u Egipat da iskopava mumije. Dok ona otvara sarkofage, Pariz obuzima panika – jaje pterodaktila pohranjeno u prirodnjačkom muzeju i staro 136 miliona godina se – izleglo. Mladi pterodaktil leti nad Parizom i plaši građane. Adel ne mogu da zbune i obeshrabre navedeni događaji, a njene avanture otkrivaju još mnoga neobična iznenađenja! Glavna uloga: Luiz Burgo.

Borba za pravdu

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Borba za pravdu

Plaćenik Džon Siger je najbolji u svom poslu. Tokom misije u Južnoj Africi njegov najbolji prijatelj Rejdio Džons strada, a Džon se vraća u SAD i preuzima brigu o njegovoj ženi Sondri i sinu Ediju. Uskoro Sandru i Edija kidnapuje jedna frakcija CIA, koju predvodi „prljavi“ Džon Drešan, s namerom da prisile Džona da obavi jedan zadatak. Ultimatum je sledeći: ako Džon želi da vidi Sondru i Edija žive mora da provali u dobro čuvani zatvor u Južnoj Africi i oslobodi sina čuvenog kriminalca Ahmeta Desana. Uloge: Stiven Sigal, Žaklin Lord.

Visina

Foto: IMDB

 

 

21.00 CINEMANIA

Visina

Grečen Bler, agent FBI, na letu za Vašington dobija neobičnu ponudu od muškarca pored kojeg sedi u avionu. On joj objašnjava da će avion uskoro biti otet i nudi joj novac ako mu pomogne da izbegnu otmicu i sigurno slete. Kada grupa profesionalnih kradljivaca preuzme avion i počne da traži u njemu skriveni plen, Grečen će morati da učini sve da spase putnike i spreči pad aviona. Uloge: Deniz Ričards, Dolf Lundgren.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE