Radio BalkanFox

Marija Kulić srećna jer Miljana nije trudna

Marija Kulić, majka kontroverzne rijaliti učesnice Miljane Kulić, priznala je da joj je drago što njena ćerka ipak nije trudna sa Lazarom Čolićem Zolom u šta je danima sumnjala. 

– Ja nisam htela da komentarišem ovu situaciju dok ne dođe dan kada ona treba da dobije ciklus. Ja nikad nisam želela da ona dobije dete sa Zolom. Znate i kada je ostajala trudna sa njim, da ja to nisam podržala. Nisu pokazali ni da se vole, njihov odnos je iz sezone u sezonu bio sve gori i gori. Da su pokazali nešto bolje, pa ajde i čovek da podrži. Oni su sve gori i gori i dete tako ne može da živi u svađama i raspravama – rekla je Marija.

ATAImages/Antonio Ahel

 

Ne razmišlja o tome „šta bi bilo kad bi bilo“.

– Ne želim da pričam o tome kada nije ostala trudna. Da jeste, razmislila bih zbog Miljane, šta bi bilo najbolje s obzirom na stanje u kakvom je ona. Znate da je emocionalno nestabilna i onda bih razmislila šta je najbolje za nju – rekla je Marija.

ATAImages/Antonio Ahel

 

S obzirom na to da su se Miljana i Zola ponovo posvađali, Kulićeva mu je ponovo zapretila ubistvom.

– Svi mi kad smo besni tako pričamo. Kažemo sve i svašta u ljutnji i besu. Ona se ne razlikuje od nas ostalih, i ja u besu pretim. Naravno da to neće uraditi i preti u ljutnji. Do sada je milion puta pretila, pa ništa nije uradila – rekla je Marija za Telegraf

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE