Radio BalkanFox

Princ od Bruneja podijelio prve fotke s raskošnog vjenčanja: Ženi se s hrvatskom ljepoticom

Prije četiri dana počelo je raskošno vjenčanje Anishe Ise Kalebić (31), unuke aristokrate Ise bin Ibrahima, sadašnjeg ministra zaduženog za ured premijera u Bruneju i jednog od najpoželjnijih neženja Azije, brunejskog princa Abdula Mateena.

Na društvenoj mreži Instagram, princ od Bruneja podijelio je i prve fotografije s vjenčanja. Snimljene su u palači Istana Nurul Iman gdje je bila ceremonija puderiranja, a riječ je o tradicionalnoj ceremoniji.

Ritual simbolizira plodnost i bogastvo

Naime, samo najuži članovi obitelji mladencima na ruke nanose pastu u prahu, a ponekad im je nanose i na cijelo tijelo. Ovaj ritual simbolizira plodnost i bogatstvo.

Na toj ceremoniji princ je bio u tradicionalnom vjenčanom odijelu, a Anisha Isa crvenoj vjenčanici sa zlatnim detaljima, dok je na glavi imala krunu. Veo joj je skinula majka.

‘Bože, čuvaj kraljevski par’

Kasnije je imala bijelu čipkastu vjenčanicu s velom. Poslije toga, uslijedilo je vjenčanje u džamiji Sultan Omar Ali Saifuddie.

Glavni grad Bruneja ovih je dana okićen portretima mladenaca uz natpis ‘Bože, čuvaj kraljevski par’.

Foto: Instgram

Par je zaručen od studenog prošle godine, a ceremonija vjenčanja započela je 7. siječnja i trajat će devet dana.

Iako se lijepa Anisha povukla s društvenih mreža, nedavno su osvanule njezine fotografije na kojima pozira u elegantnom svadbenom izdanju, krojeno po narudžbi.

Sudeći prema fotografiji, korištena je tradicionalna brunejska tkanina.

Naime, na vjenčanju se očekuje oko 4000 uzvanika, a među njima su gosti iz Hrvatske. Navodno će vjenčanje biti u luksuznom hotelu Empire and Country Club, a šuška se da će doći i princ William i Kate Middleton.

New Photos Released of Jordan's Royal Wedding - Amman

Foto: Profimedia




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE