Radio BalkanFox

Aleksandra Bursać želi da bude stjuardesa

Aleksandra Bursać proslavila se učešćem u takmičenju „Zvezde Granda“, ali osim pevanja ona ima još neostvarenih želja. Osim toga, pevačica priznaje da je pomalo sujeverna, kao i da su joj se pojedini snovi obistinili. 

– Mislim da sam u prošlom životu bila frizerka, jer moje ruke jednostavno moraju nečim da se zanimaju. U budućem bih volela da se oprobam kao stjuardesa, jer mi je to san od malena. Želim da verujem da negde u svetu ipak ima pravde, jer ovde kod nas je i te kako fali. Oko ruke uvek nosim brojanicu i crveni končić i svesna sam da je i to neka vrsta sujeverja, ali znam da postoje loši ljudi koji mogu da mi poremete dan ukoliko se ne zaštitim od njih. Ipak, daleko od toga da priznajem postojanje crne magije – priznala je Aleksandra i progovorila o snovima.

ATAImages/ Antonio Ahel

 

– Često mi se dešava da sanjam nešto što se kasnije stvarno desi meni ili nekom mom. Tako sam sanjala kako mi sestra nenormalnom brzinom vozi u rikverc, zbog čega sam se uplašila za naše živote. Kada sam to ispričala mami, priznala mi je da je Vlada, njen suprug, upravo doživeo tu situaciju u vreme mog sna – prisetila se pevačica.

Aleksandra je na kraju dodala da joj je drugarica proricala sudbinu i neke stvari pogodila. 

– Drugarica mi je jednom prilikom gledala u šolju i iako je bila šala, zaista mi je pogodila neke stvari. Recimo, rekla mi je da ću se zaljubiti na poslu i to mi se i desilo. Međutim, i pored toga ne verujem u predviđanje sudbine i nikada nisam išla da mi neko kaže šta me čeka sutra – ispričala je Bursaćeva svojevremeno.

ATAImages/ A.A.

 

(Grand)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE