Radio BalkanFox

Objavljena pesma koju je Ceca sa Futom snimila za film „Nedelja“ (VIDEO)

Emotivnu pesmu „Za kraj“, koja prati najnoviji domaći film „Nedelja“, posvećen liku i delu čuvenog folk-pevača Džeja Ramadanovskog, snimila je Svetlana Ceca Ražnatović. Ovo je presedan u karijeri Svetlane Cece Ražnatović, s obzirom da ova pesma nije rađena namenski niti za njen repertoar niti album već isključivo u svrhu promocije filma, a njen dugogodišnji prijatelj i nekadašnji saradnik Aleksandar Radulović Futa je napisao muziku i uradio aranžman za ovu pesmu, dok je tekst potpisala njegova pokojna supruga, Marina Tucaković.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages,ST/V. LUKIĆ

Ceca i Džej

Ceca pojašnjava da pesma nosi jednu duboku emociju, kakvu su imali Marina i Džej i da je sigurna da je svojim glasom to dovoljno dočarala publici koja će ovog puta dati mišeljenje, ne samo o pesmi već i o filmu.

Radi se o pesmi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, prepuna emocije, tuge i bola. Baš kao što je to bio slučaj sa većinom Marininh pesama, ali i Džejovih. Možda će ovo biti prvi put u mojoj karijeri, da pevam pesmu koja nema nikakve sličnosti sa mojim privatnim životom, jer kao što je poznato gotovo sve pesme Marina je napisala po dešavanjima iz mog života – objasnila je Ceca.  

 

Od 18. januara u bioskope širom zemlje i regiona stiže film „Nedelja“, priča o jednom od najomiljenijih muzičara na ovim prostorima, Džeju Ramadanovskom. Ovo ostvarenje nastalo je u produkciji Pelicula production i Telekoma Srbije, uz podršku Filmskog centra Srbije, a po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića. Inspirisan istinitim događajima, film donosi priču o Džeju iz rane mladosti pa sve do prvih uspeha u svetu muzike.

Foto: Photo: Film nedelja

Scena iz filma „Nedelja“




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE