Radio BalkanFox

Sjećate li se Ivane? ‘U Životu na vagi’ skinula je oko 20 kg, a sad je otkrila novosti: Radujemo se!

Dobijem pokoji kilogram, pa ih onda skinem. U ovoj su sada fazi krivi blagdani jer smo se malo opustili. Sada se kilogrami skidaju, a ja više-manje kroz cijeli period odražavam kilažu. Ispričala je to Ivana Radoš Kruškić, kandidatkinja šeste sezone showa ‘Život na vagi’ za RTL.

Nije rijetkost da kandidati kad izađu iz ‘Života na vagi’, svojim primjerom inspiriraju prijatelje, obitelj, poznanike, čak i gledatelje pred ekranima. Jedna od motivatora je i Ivana, koja se i dalje druži s nekim kandidatima. 

Foto: RTL

Za vikend ima planove sa Šteficom Sever i Željkom Matešom, a s Daliborom Kujundžićem redovito šeće.

– Šećemo po dva sata. To je naša rutina, tako se ispričamo, kažemo si sve novosti, probleme koji nas okružuju – rekla je Ivana.

Otkrila je i novosti.

– Trenutačno smo stali s treninzima. U podrumu stvaramo teretanu, imam već nekih stvari i vratiti. Suprug i ja, djeca se također raduju – ispričala je pa dodala kako drži konstantna motivacija da se nikada više ne vrati na staro.

Ivana je u show ušla s 114,8 kilograma, a izašla s oko 90 kilograma. Bila je prva kandidatkinja koja je pala ispod 100 kilograma. U finalu je vaga pokazala 76,1 kilogram, što znači da je tad izgubila ukupno 38,7 kilograma, odnosno 33 posto tjelesne masti.

Foto: RTL




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE