Radio BalkanFox

FILM DANA „Sezona lova“ – Alo.rs

Sezona lova

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Sezona lova

De Niro glumi ratnog veterana Bendžamina Forda, koji se borio u ratu u BiH, a Travolta Srbina Emila Kovača. Njih dvojica se nakon rata susreću u zabačenom delu Amerike. Nakon rata u BiH Ford živi povučenim životom, čita Hemingveja, sluša Džoni Keša i fotografiše divljinu. Slučajno nailazi na Kovača i prima ga u svoju kolibu. Kovač je zapravo došao kako bi se osvetio penzionisanom pukovniku za događaje od pre 18 godina. Odlaze u lov, a Ford postaje lovina… Uloge: Robert De Niro, Džon Travolta, Milo Ventimilja.

Odlazak

Foto: IMDB

 

 

23.30 Prva

Odlazak

Film je snimljen prema remek-delu američke kratke priče Davida Kvamena. Prati tinejdžera Dejvida koji želi da preživi i spase svog otuđenoga oca Kala iz surove divljine Montane. Dejvidov život se zauvek menja posle lova koji postaje neočekivano putovanje na kojem će istinski upoznati svog oca. U središtu ove priče je krhka veza oca i sina. Dejvidova majka se razvela od njegovog oca, jer nije mogla da podnese izolovani život u Montani, a Kala proganjaju neke stvari iz prošlosti… Uloge: Džoš Vigins, Met Bomer, Bil Pulman.

Posle smrti

Foto: IMDB

 

 

22.20 Superstar

Posle smrti

Ben Arčer je mafijaš koji želi da napusti prljave poslove i započne miran život s porodicom. Njegova supruga Sintija je socijalna radnica zadužena za sprečavanje ilegalnih imigracija Kineza u SAD. Na jednom zadatku nailazi na mladu kinesku djevojčicu te je povede kući. No, Kimin otac San Kuan ubrzo počne da je traži. Kada sazna gde je, ubije Benovu suprugu, otme njihovog sina i malu Kim. Ben mora spasiti decu i osvetiti smrt svoje supruge. Uloge: Žan Klod van Dam, Lisa King, Simon Jam, Valeri Tian.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE