Radio BalkanFox

BEBA OSTAVLJENA NA MINUS TRI STEPENA Šetao pse pa pronašao torbu na ulici, kada je pogledao unutra ŠOKIRAO SE


Tek rođena beba pronađena je u ostavljenoj torbi u večernjim časovima na raskrsnici dve ulice od strane čoveka koji je šetao pse u istočnom Londonu.

Beba je preneta u bolnicu nakon što ju je šetač pasa pronašao u torbi za šoping u istočnom Londonu, saopštila je Metropoliten policija. Kako je saopšteno, policajci pokušavaju da uđu u trag devojčicinoj majci, za koju kažu da će joj biti potrebna hitna medicinska pomoć.

Prema pisanju britanskih medija, beba je nađena na raskrsnicu u Njuhamu, odakle je patrolu pozvao slučajni prolaznik koji je šetao svog psa u četvrtak uveče oko 21:13.

Beba je pronađena umotana u peškir unutar torbe i dobro je i nije povređena, saopštila je policija. Meteorološka služba saopštila je da je temperatura bila čak -3 stepena Celzijusa u Londonu u vreme kada je beba pronađena.

„Razmišljajući brzo, ta osoba je grejala devojčicu sve dok nisu stigli bolničari Londonske hitne pomoći i pregledali je pre nego što su je odveli u bolnicu. Drago mi je što mogu izvestiti da nije povređena ni na koji način i da je bezbedna i dobro je pod brigom bolničkog osoblja.“, saopštio je Sajmon Krik, ispred lokalne policije.

On je takođe rekao da je zahvalan građanima koji su ostali na licu mesta da razgovaraju sa policajcima i lekarima, dodajući da su svojim postupcima pomogli da se spase život bebe. Dodao je da je policija sada „izuzetno zabrinuta“ za dobrobit bebine majke koja će „proći kroz traumatično iskušenje“ i kojoj će biti potrebna medicinska pomoć nakon porođaja.

Obraćajući se medijima on je uputio poruku i bebinoj majci, navodeći da su obučeni lekari i specijalisti tu za nju i da su spremni da joj pruže neophodnu pomoć i podršku. Pozvao ju je da uđe u najbližu bolnicu ili policijsku stanicu ili na telefon 999.




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE