Radio BalkanFox

Ako ste rođeni u ova četiri znaka, blago vama! U naredne dve nedelje čeka vas neviđena sreća, svega će biti na pretek


Uživaćete u sticanju površnog znanja o mnogim temama više od dubokog istraživanja u jednoj oblasti. Kada su u pitanju diskusije i izražavanje mišljenja, Merkur u Blizancima će vas napuniti municijom. Privlačiće vas nadmudrivanje, zagonetke i igre rečima, a neće vam biti strano ni izvrtanje istine.

Skakaćete s teme na temu, često se predomislite i uspešno imitirate ruge, ponekad i nenamerno.

Narednih petnaest dana biće odlični za učenje, polaganje ispita i putovanja, posebno međunarodna. Vaš um će biti pun ideja, a vaš dnevni raspored će biti prepun. Oduprite se želji da pretrpate svoj društveni kalendar i umesto toga donosite promišljene odluke o tome gde i sa kim provodite vreme. Iako ćete veoma voleti površne veze, biće vam teže da sklapate intimna prijateljstva i romantične veze.

Neki posao ćete ostaviti nedovršenim jer će vam um lutati i biće vam teško da odolite smetnjama. U nekoliko navrata će se pojaviti nešto zanimljivije od trenutnog zadatka, što će vam odvući pažnju. Ako želite da svoje planove ostvarite, postavite čvrste rokove i ograničite neformalnu komunikaciju. 

U naredne dve nedelje, astro avoriti biće Ovan, Lav, Vaga i Vodolija. Device, Strelci i Ribe naći će se u drugačijoj situaciji. Međutim, od 17. febraura odložite početak važnih projekata i preuzimanje odgovornosti za najmanje deset dana, dok i Sunce i Merkur ne napuste Blizance. Možda ćete morati ponovo da procenite svoje dugoročne ciljeve, da ih pojednostavite ili da ih podelite na manje.

 



Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE