Radio BalkanFox

‘Ona je dar od Boga!’ Svojoj ženi plaća da ne radi, ima kuvara, stilistu, sobara… (VIDEO)

Jahdan smatra da njegova žena ne mora ništa da uradi za njega, ali da može ako želi.

Jahdan svojoj supruzi plaća 233 hiljade evra godišnje da ne ide na posao i smatra da svi muškarci treba da rade isto – da svojim ženama i majkama svoje dece plate da budu domaćice. On veruje da je njegova žena dar od Boga.

Jahdan Jada je ovo podelio putem video snimka objavljenog na njegovom TikTok kanalu, gde je poznat kao @iadaavakening. Često objavljuje video snimke u kojima govori o tome kako muškarci treba da se ponašaju prema boljoj polovini.

 

 

U svom najnovijem videu, Jahdan je objasnio i da svojoj supruzi plaća sobaricu, kuvara i ličnog stilistu.

– Moje je da brinem o njoj od glave do pete, jer je ona dar od Boga – uveren je suprug.

 

 

Jahdan je rekao da novac ide na račun kojem samo njegova supruga ima pristup, ali je dodao da ona ima pristup svakom bankovnom računu koji on ima i svakom poslu koji vodi.

– Zašto? Jer je ona opet moj dar od Boga. Način na koji se prema njoj odnosim je da slavim Boga i da joj zahvaljujem. Moj novac je njen novac, a njen novac je njen novac –  njegov je moto.

Jahdan smatra da bi „posao“ muškarca trebalo da bude da izdržava suprugu. Rekao je da to ne mora da bude stotine hiljada evra, ali je dodao da je odlučio da izdvaja toliko jer je žena njegov  „blagoslov“.

 

Takođe je izjavio da će, ako njegova žena ikada oseti da nije poštovana, imati dovoljno novca da ga napusti i pokrene sopstveni biznis kako bi mogla da se izdržava. Rekao je i da njegova žena ne mora ništa da uradi za njega, ali da može ako želi.

Video je, inače, za samo nekoliko dana prikupio impresivnih 2,5 miliona pregleda.



Kralj Aleksandar je želeo da ostavi Dragu? Pred atentat se razveo i kovao plan kako da je skloni sa dvora - priča o kraju ljubavi poslednjih Obrenovića

Ljubav

Kralj Aleksandar oženio se Dragom Mašin (Lunjevica) 1900. i odmah naišao na žestoko većinsko protivljenje javnosti tom braku.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE