Radio BalkanFox

DOBRO UNOVČILA GLAS U GLAVI Krenula da uplati lutriju, pa se predomislila i uzela greb srećku, usledili šok i neverica


Neimenovana žena iz Merilenda, koja se predomislila u poslednjem trenutku i kupila greb-greb srećku i osvojila 50.000 dolara, objavila je američka lutrija. Žena iz Hagerstauna rekla je zvaničnicima lutrije Merilend da obično unovčava karte za izvlačenje kao što su Poverball i Mega Millions.

„Ja sam zapravo igrač džekpota“, rekla je ona i dodala: „Ali s vremena na vreme neka srećka na grebanje mi upadne u oči“. Žena je stala da kupi benzin u AC&T-u u Hagerstaunu krajem decembra i primetila je da prodavnica takođe prodaje i srećke. „Umesto da uzmem uobičajeno, karte za Mega Milione i Pauerbol, iz nekog razloga sam se predomislila“, rekla je ona.

Za oko joj je zapela najava greb kartice sa nagradom od milion dolara, ali njen tiket isprva nije izgledao kao pobednički. „Nisam imala cifre, što je bilo razočaravajuće“, priseća se ona.

„Ali tamo je našao i simbol umesto broja. Ispostavilo se da je simbol značio da je osvojila nagradu od 50.000 dolara, odnosno 45.914,50 evra. Usledili su šok i neverica“, naglasila je ona i dodala da će dobitke podeliti sa porodicom. „Možda padne neko putovanje. U svakom slučaju, svi ćemo biti zajedno.“

 




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE