Radio BalkanFox

BILA NA IVICI PAKLA, A SAD JOJ SE SVI DIVE Droga joj umalo uništila život, a danas je lepa kao anđeo


Sara Brd, sa Novog Zelanda, bivša zavisnica kristalnog meta i majka troje dece ispričala je za „News AU“ kako je uspela da pobedi najveći životni problem i da se potpuno promeni.

Sara posle turbulentnog odnosa sa ocem prvog deteta odala se porocima. Sve je počelo sa alkoholom, ali onda su stvari krenule u mnogo gorem pravcu.

„Ceo život sam se borila sa mentalnim zdravljem. Dijagnostikovan mi je ADHD sa 11 godina i nikada se nisam njima bavila. Kada mi je ustanovljena manično depresivni poremećaj kada sam imala 15 godina stvari su postajale još teže za mene“, kaže Sara i dodaje da su joj posle tri deteta „hormoni poludeli“, ali da je uspela da kontroliše svoje mentalne probleme.

Posle raskida sa čovekom sa kojim je dobila prve dete, pored alkohola i lekova protiv bolova, počela je da koristi sve teže i jače narkotike.

„U tom trenutku sam bila stalno zaposlena u frizerskom salonu, ali postala sam neodgovorna i stalno sam lagala jer moja zavisnost od meta je postajala sve gora i gora. Ubrzo sam izgubila posao, kuću i tadašnjeg supruga“, priča Sara.

Posle tri godine pakla obratila se za pomoć. Njena deca su bivala sve starija i primećivali su da se nešto događa sa njihovom majkom.

„Nedelju dana pre Božića pomislila sam, sad sam već u fazi samoubistva. Nisam više želela da budem ta osoba. Nisam više želela da budem propalica bez para, normalnog života i budućnosti. Znala sam da moram nešto da uradim. Obratila sam se drugom suprugu koji me je ostavio i on mi je pomogao da se skinem sa meta“.

Naime, bivši suprug Adam i njegovi roditelji radili su zajedno sa Sarom i njihovim sinom kako bi se vratili novom životu. Pored klinike za odvikavanje, podrške ljudi i grupi anonimnih zavisnika danas je druga žena.

„Ja danas i ja onda, to su dve osobe, što se i vidi“, zaključuje Sara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE