Radio BalkanFox

„DŽEJ NIJE ZASLUŽIO DA MU CECA PEVA PESMU U FILMU“ Zbog izjave Jelene Karleuše GORE MREŽE, njene reči odzvanjaju (FOTO)

Muzička zvezda Jelena Karleuša osim po svojim mnogobrojnim hitovima, poznata je i po svom britkom jeziku, a opšte je poznato da nije poštedela nikoga, te je uvek javno iznosila svoj stav, i to ne samo kada je u pitanju estradno nebo. Ipak, ona se u svojoj poslednjoj objavi na društvenoj mreži Instagram dotakla pokojne legende narodne muzike, Džeja Ramadanovskog, i filma „Nedelja“ koji je rađen po motivima iz njegovog života, ali i Svetlane Cece Ražnatović.

Naime, Karleuša je istakla da pevačka veličina kao što je to bio Ramadanovski, nije zaslužio da mu naslovnu numeru za film peva Ceca.

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša o filmu o Džeju i Cecinoj pesmi „Za kraj“

Pesma koju čujete, „Uspeo sam u životu“, jeste moja najomiljenija pesma. Pratila me je od devedesetih kad sam išla u osnovnu školu, kad sam 95. godine maloletna, hrabro ušla u jednu vrstu dobrovoljnog pakla koji na svojevrstan način traje i sada. Moja sudbina, klinke sa Novog Beograda i najveće zvezde tog doba, Džeja Ramadanovskog, puno puta bila je ukrštena. Desile su se mnogo lepe i ružne stvari u našim životima… Nisam čak sigurna ni da li treba to jednog dana da ispričam – napisala je Karleuša u svojoj oštroj objavi na društvenoj mreži Instagram, te nastavila u istom maniru:

Foto: Photo: Film nedelja, ATA Images

Ceca peva pesmu pesmu „Za kraj“ u filmu „Nedelja“ o Džeju

Ali on jeste zaslužio film o svom životu. I nije zaslužio da se dogodi da mu Svetlana Ražnatović peva naslovnu numeru istog filma. Ili je baš to paradoks koji objašnjava sve u ovom filmu, gde ljudi sa đonom od obraza oslikavaju jedno vreme i jedan narod. I to rade i sad. „Uspeo sam u životu, zavide mi svi… Ali nisam, moja ljubavi“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE