Radio BalkanFox

HOROSKOP ZA 30. JANUAR Ovnu uspešno potpisivanje ugovora, Lavu kriza u vezi, Jarcu pad imuniteta


OVAN

Posao: Postojeći aspekti daju vam vetar u leđa i podstiču da krenete napred u akciju. Ovo će vam dati prednost, što će se  pozitivno odraziti na vašu saradnju sa inostranstvom. Očekuje vas uspešan sastanak i potpisivanje ugovora.

Ljubav: Ovaj period vam donosi priliku da konačno odahnete od svega i da odete zajedno s partnerom negde na odmor. Vaši odnosi se kreću uzlaznom putanjom i sve više dobijaju na kvalitetu. Slobodne Ovnove očekuje novo poznanstvo na putovanjima. Burna ljubavna romansa.

Zdravlje: Upala uha, koja može da se iskomlikuje, ukoliko je zanemarite.

BIK

Posao: U ovom periodu planete vam pružaju podršku da ostvarite finansijski uspeh. Doći će do izražaja vaš smisao za pravac poslovanja i investicije. Postoji velika mogućnost da ćete proširiti poslovnu saradnju, a sve to vam može doneti značajan profit.

Ljubav: Ovaj period ćete u većoj meri posvetiti partneru i zajedničkim izlascima s vašim prijateljima. Moguća je kratka epizoda ljubomore, ali tek kao začin lepe večeri. Slobodnim Bikovima predstoji strastvena ljubavna avantura na putovanju.

Zdravlje: Premoreni ste, trebalo bi više da se odmarate.

BLIZANCI

Posao: U protekloj nedelji ste bili izloženi raznim nepredvidivim situacijama koje su se kretale od odlaganja i zastoja platnog sistema, pa sve do konflikta s kolegama na poslu. Sada je pravi trenutak da povratite ravnotežu i da ojačate svoju poziciju kako biste nadmašili konkurenciju. U tome uživate podršku planeta.

Ljubav: Prevelika zaokupljenost problematičnim situacijama na poslu moglo je doprineti udaljavanju od partnera. Iskoristite ovaj period da nadoknadite izgubljeno vreme i posvetite mu više vremena.

Zdravlje: Muče vas problemi sa pritiskom.

RAK

Posao: Rakovi su zadovoljni svojim rezultatima i stabilizovanom finansijskom situacijom. Reč je, pre svega, o redovnim prihodima. To vam obezbeđuje sigurnost, a to je ono što vam je  sada najneophodnije.

Ljubav: Na ljubavnom planu situacija je nešto složenija, jer je iza vas jedan dosta naporan period u kojem je moglo biti dosta nesuglasica. Planete vam pružaju punu podršku da popravite tu situaciju i popričate o svemu s partnerom. Slobodne Rakove očekuje povratak bivše ljubavi, ali imaju pomešana osećanja.

Zdravlje: Problem s padom imuniteta.

LAV

Posao: Iza vas je period neizvesnosti na poslovnom planu, tako da je bilo dosta zastoja i odlaganja u ostvarenju važnog poslovnog cilja koji ste prethodno zacrtali. Sada vam planete pružaju podršku da ojačate svoju strategiju i unapredite svoju finansijsku situaciju.

Ljubav: Atmosferu na ljubavnom planu obeležila je kriza poverenja između vas i partnera. Sada se posvetite analizi svojih i partnerovih grešaka, ali na veoma objektivan način. To je uslov za značajno unapređenje kvaliteta vaše emotivne veze.

Zdravlje: Psihosomatski problemi usled stresa.

DEVICA

Posao: Pozitivan aspekt doneće vam stabilizaciju na poslovnom planu, ali i tendenciju daljeg napredovanja. Za razliku od prethodnog perioda, planete vam sada pružaju podršku za unapređenje finansijske situacije. Sredićete zaostala dugovanja. Moguća je i privlačna poslovna ponuda za rad u drugoj firmi.

Ljubav: Poslovne obaveze učinile su da se ne posvetite dovoljno vašoj partnerki. Ovaj period je prava prilika da to nadoknadite i da zajedno planirate buduće poduhvate i ciljeve. Slobodne Device mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko posla .

Zdravlje: Nervoza i nesanica.

VAGA

Posao: Pozitivni aspekti u vašem polju poslovne saradnje, donose vam talas pozitivne energije koji vas podržava u ostvarenju vaših ambicija. Pružiće vam se šansa koju ne biste trebali da odbijete. Planete vam sada pružaju podršku da stabilizujete i unapredite svoj finansijski plan.

Ljubav: Situacija na ljubavnom planu je složena, pre svega zbog toga što se nalazite u nedoumici da li da pokvarite prijateljstvo i započnete nešto više. Ovaj period je prava prilika za zbližavanje.  Vage koje su  u vezi imaju harmoničan period.

Zdravlje: Glavobolja i variranje pritiska.

ŠKORPIJA

Posao: Ovaj period vam donosi daleko pozitivniju energiju. Poslovi će vam krenuti mnogo bolje, a to će se osetiti i u okviru vaše finansijske situacije. Očekuje vas obnavljanje poslovne saradnje sa starim saradnicima. Škorpije koje žele da pokrenu privatan biznis, imaće u tome uspeha.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom ulazi u mirnije vode. Što je najvažnije, uspešno ste prevazišli jedan stari problem koji vas je dugo opterećivao. Slobodne Škorpije mogu pokušati da obnove vez s bivšom ljubavi, ali se mogu javiti stare nedoumice..

Zdravlje: Budite aktivniji, odlazak u prirodu će vam prijati.

STRELAC

Posao: Vaša originalnost, širina pogleda na svet i poslovne ideje naići će na pozitivne reakcije visoko pozicioniranih osoba u vašem poslovnom krugu. Sada je odličan trenutak da se aktivirate i krenete u njihovu praktičnu realizaciju.

Ljubav: Ljubavni plan je prožet posebnom dinamikom. S jedne strane, Strelčevi koji su u vezi, mogu imati problema s krizom poverenja od strane partnera. Neophodno je da otklone sumnju otvorenim razgovorom. S druge strane, slobodni Strelčevi nemaju hrabrosti da priđu osobi koja im se dopada.

Zdravlje: Upala desni, infekcija – potrebno je ispiranje kalijum hipermanganom.

JARAC

Posao: Povukli ste odličan poslovni potez i pokrenuli inicijativu u preduzeću u kojem radite, a to će vam doneti pohvale i uvažavanje kolega. Ponosni ste na postignute rezultate, a budućnost će vam tek otkriti potencijal u pogledu značajnog finansijskog unapređenja koje će vam to doneti. 

Ljubav: Ovaj period vam može doneti ljubav na prvi pogled. Romantičan period sa partnerkom ispuniće vas zadovoljstvom. Slobodni Jarčevi mogu se zaljubiti u osobu s kojom poslovno sarađuju. Jarčevi koji su u vezi prolaze kroz stabilan period.

Zdravlje: Problem s imunitetom.

VODOLIJA

Posao: Ovaj period vam donosi dobru poslovnu ponudu, šansu za napredak u karijeri, ali i zakulisne radnje od strane nekih kolega sa posla. U svakom slučaju, bićete zadovoljni ostvarenim napretkom i finansijskim uspehom. Očekuju vas pohvale nadređenih zbog vašeg učinka u firmi u kojoj radite.

Ljubav: Ljubavni plan je pomalo bio zapostavljen zbog poslovnih obaveza, Rešili ste da se povučete u krug vaše porodice i tu pronađete mir. Veći deo ovog vremena provodićete sa partnerom, okruženi društvom i prijatnom atmosferom.

Zdravlje: Više se odmarajte.

RIBE

Posao: Planetarni uticaj je mogao u prethodnom periodu uzrokovati zastoj u poslovnoj saradnji, ali i pogrešne procene nekih vaših poslovnih saradnika. To ste prevazišli onda kada ste doneli odluku da promenite tim saradnika. Ovaj period vam najavljuje prosperitet.

Ljubav: Ribe mogu da naiđu na probleme u odnosu s partnerom, jer je prisutna jedna doza negativne energije u vidu krize poverenja. To zahteva neodložno reagovanje i izuzetno otvoren razgovor sa partnerom. Uskoro sledi period harmonizacije.

Zdravlje: Alergija je sada posebno naglašena.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE