Radio BalkanFox

„NI SA KIM NE SPAVAM JER ME SE MUŠKARCI PLAŠE“ Ova devojka je dve godine u celibatu jer je PREVIŠE LEPA, a evo šta njoj treba (FOTO)


Već dve godine nisam bila intimna zbog svoje lepote, tvrdi Amber, koja smatra da joj posao manekenke ometa ljubavni i seksualni život, a većinu muškaraca optužuje da se previše plaše da joj priđu.

Amber Johansen iz Švedske je rekla da joj je srce slomljeno i otkrila da nije bila na sastanku dve godine. Veruje da se muškarci plaše da joj priđu jer je veoma lepa. Ona je nestrpljiva da pronađe gospodina ‘Pravog’ i stane na kraj sušnoj čaroliji, prenosi The Sun.

– Dve godine nisam bila na dejtu, niti sam imala seks, nisam u celibatu po izboru, samo ne mogu da nađem pravog momka. Moj izgled ometa moj ljubavni i seksualni život, većina momaka se plaši da mi priđe. Poslednji put kada sam pokušala da dogovorim sastanak, moj dečko je otkazao u poslednjem trenutku. Iskreno mislim da se uplašio moje lepote – objašnjava.

Amber nedostaju veze i prava ljubav u životu. Prema njenim rečima, muškarci su joj rekli da je ne shvataju ozbiljno i da će im biti neprijatno da budu sa njom.

– Probala sam aplikacije za sastanke, ali osećam da su momci više zainteresovani da imaju seks sa mnom nego da me stvarno upoznaju – dodaje Amber.

Nada se da će naći ljubav sa Britancem jer tvrdi da Šveđani nisu dovoljno ‘viteški’ i da su ‘škrti u novcu’.

– Volim Britance! Volim njihov naglasak i drsko držanje. Tražim nekoga sa inteligencijom, ljubaznošću, dobrim manirima i nekoga ko nije jeftin, moj najveći problem kod švedskih muškaraca je nedostatak viteštva. Nažalost, u mojoj zemlji momci žele da podele račun 50/50 i to mi se ne sviđa, pogotovo na prvom sastanku, ne smeta mi da platim ni izlazak, ali to je princip – dodaje ona.

Amber je na društvenim mrežama pitala pratioce da li bi izlazili sa njom jer nema sreće u stvarnom svetu. Odgovori su bili izuzetno pozitivni.

– Da, voleo bih da te odvedem na večeru – pišu joj.

– Ne moraš da me pitaš dvaput. Naravno da – rekli su.

Uprkos pozivu, nije prihvatila nijednu ponudu jer ne voli da izlazi sa nekim koga upozna na internetu jer, kako kaže, imaju unapred stvorene ideje o njoj. Amber je takođe podelila koje kvalitete traži kod potencijalnog udvarača.

– Volela bih da nađem čoveka koji ima inteligenciju, dobrotu, velikodušnost i lepo ponašanje. Volela bih da nađem ‘normalnog’ čoveka koji me prihvata takvu kakva jesam, neću prestati da tražim gospodina ‘Pravog’ – rekla je ona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE