Radio BalkanFox

REAGOVALA I POLICIJA Dečak (3) ušao u aparat s igračkama i nije želeo da izađe (VIDEO)


Trogodišnji Etan u subotu uveče ušao je u aparat za igračke u šoping centru u Kapalabi, u Australiji. Iako prelep doživljaj za njega, zbog opasnosti cele situacije brzo je morala da reaguje policija.

Etanov otac, Timoti Hoper, objasnio je da su ga nakon ulaska u aparat, kako on i njegova supruga, tako i druge odrasle osobe nagovarali da pokuša da otvori poklopac i izađe, međutim mališanu je bilo toliko zabavno da mu to nije padalo na pamet.

Zbog toga je odmah kontaktirao firmu koja je vlasnik aparata, a oni su ga upitali da li mu je u aparatu ostao zaglavljen novac. Kada je pojasnio da je reč o detetu, u pomoć je pozvana policija.

Policajci su dečaka nagovorili da ode u ćošak aparata, a onda su oni razbili staklo kako bi ga izvukli na sigurno.

Vlasnik šoping centra „Kapalaba Park“ rekao je da je to prvi takav incident u 21. centru, koliko ih ima u svom vlasništvu. Takođe i policajcu Stjuartu Poveru to je bila prva takva akcija spašavanja u 11-godišnjoj karijeri

„Da se dečak izbezumio, bilo bi teže. Međutim, on je bio dobro raspoložen pa je srećno pokrio oči i čekao da razbijemo staklo. Deca će uvek biti deca“, izjavio je Pover.

Otac tvrdi da se nezgoda dogodila u sekundi nepažnje. Takođe, Etan je sve uveravao da to neće ponoviti.




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE