Radio BalkanFox

Irina Vukotić obukla najkraći minić i jedva prekrstila noge

Voditeljka Irina Vukotić (47) jedna je od najlepših srpskih voditeljki. Iako je na medijskoj sceni već dve decenije i dalje je vrlo atraktivna i mami pažnju gledalaca.

Irina Vukotić

Foto: TV Prva / screenshot

Irina Vukotić

Ona je odnedavno karijeru nastavila na Prvoj televiziji, gde vodi Jutarnji program, a sada se našla u centru pažnje, obzirom da se u emisiji pojavila u nikad kraćem miniću. Njen stajling je odmah privukao pažnju gledalaca, te su komentari brzo počeli da pljušte.

Blic preporučuje

Njen hrabar izbor jasno je pokazao da se ona oseća samouvereno i udobno u sopstvenoj koži i da se ne libi da to i pokaže.

Pogotovo su bile primamljive fotografije na kojima Vukotićeva pozira na visokoj stolici u kratkom miniću, dok je noge jedva uspela da prekrsti, a da ne pokaže previše.

Pojedini nisu mogli, a da ne primete da ih je scena neodoljivo podsetila na onu iz filma “Niske strasti”.

Irina Vukotić

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Irina Vukotić

Podsetimo, voditeljka Irina Vukotić prvi put je pokazala svog dečka doktora Radmila Jakovića sa kim je zajedno na romantičnom putovanju na Kubi.

Inače, Janković je zamenik direktora UKC u Nišu, a tokom pandemije korona virusa bio je čest gost emisija, pa je stručnim izlaganjima na televiziji postao jedan od omiljenih lekara u narodu.

Prof. dr Radmilo Janković, početkom 2023. godine izabran je i za novog predsednik Udruženja anesteziologa i intenzivista Srbije.

Video: Voditeljka Prve u dresu reprezentacije vodila jutarnji program


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE