Radio BalkanFox

Ovo je za tebe, tata! Poslušajte pesmu Džejeve ćerke Marije koja kida dušu – Od kad nisi ti kraj mene (UŽIVO)


 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

A. J.

A. J.


 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marija Ramadanovski je pesmu posvećenu pokojnom ocu otpevala na samoj ivici suza, ispunivši tako Džejovu poslednju želju – da nastavi njegovim putem

Film o legendarnom Džeju Ramadanovskom, „Nedelja“ puni dvorane širom Srbije, a kao šlag na tortu došla je vest da je Džejova mlađa ćerka Marija Ramadanovski u drugom stanju.

Marija je pre dve godine i sama krenula stopama svog slavnog oca, a muzičku karijeru započela je baš na godišnjicu Džejove smrti, otpevavši svoj prvi hit posvećen upravo tati. Pesma i više nego simboličnog naziva „Od kad nisi ti kraj mene“, snimljena je u Love&Live produkciji Telegraf musica, a autor teksta Aleksandar Saša Jovanović @siroliverrr i sam je bio pevačev prijatelj i pesmu je, kako priznaje, pisao bukvalno „kao za Džeja“. Kompozitor Goran Rale Ratković @raleratkovic je napravio maestralnu melodiju, koja ambijentom podseća na opus muzičke legende, a Marija je tako i otpevala, na samoj ivici suza, ispunivši tako očevu poslednju želju – da nastavi njegovim putem.

Pesmu je i završila rečima – „Tajko moj, nadam se da ćeš biti ponosan na mene“.

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav – Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE