Radio BalkanFox

Nives izbacila svoj najveći adut, pa se požalila na nešto što žene razumiju: ‘To je ogroman za*eb’

Atraktivna Nives Celzijus (42) ponovno je ‘zapalila’ društvene mreže fotografijom u grudnjaku, a onda u sasvim drukčijem izdanju pokazala kako kuha ručak i požalila se obožavateljima. 

– A te oči govore tisuću jezika – napisala je Nives uz fotografiju na kojoj pozira u crnom grudnjaku i ogrtaču s leopard uzorkom, a fanovi su pohrlili u komentare ne bi li joj ostavili pokoji kompliment. 

– Ako oči govore tisuću jezika, koliko onda dekolte – napisao joj je jedan obožavatelj. 

Kasnije je Nives na storyju odlučila progovoriti o problemu koji je muči, a to je učinila dok je kuhala večeru u Dinamo majici. 

Foto: Instagram

– Da vam se malo pojadam. Jedva sam dočekala neradni vikend jer sam zaboravila kako to izgleda. Uglavnom, to je ogroman za**b i želim se pod hitno vratiti na posao i nemati slobodne dane jer u ove slobodne dane više radim nego kad radim – započela je pjevačica. 

–  Pritom ne mislim na obroke, to radim svakodnevno i to po dva obroka minimum, budući da imam dijete vegetarijanca koje zahtjeva poseban obrok. Nego ovo čišćenje koje me dočekalo i mačak koji je trenutno u fazi zapišavanja, obilježava teren. Ne možemo ga kastrirati jer je bolovao od fipa i tek je prošao terapiju, a potrebno je neko vrijeme da bi uopće mogao spavati. Uglavnom, sve mi smrdi po kući, stalno hodam s deterdžentima i ribalicama i ribam i poludjet ću. Jedva čekam na posao – požalila se. 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE