Radio BalkanFox

FILM DANA „Legenda“ – Alo.rs

Legenda

Foto: IMDB

 

 

21.000 B92

Legenda

Film prati Ronalda i Redžinalda Kreja, dva engleska gangstera koji su terorisali London pedesetih i šezdesetih godina prošloga veka, postavši legende. „Legenda“ je pravi, klasični gangsterski film sa stilom koji će otkriti tajnu istoriju zločina porodice Krej. Uloge: Tom Hardi, Emili Brauning, Dejvid Tjulis.

Dnevnik jedne dadilje

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Dnevnik jedne dadilje

Nakon što je diplomirala, En Bredok pokušava da shvati šta želi u životu. Iako je imala drugačiju ideju o svojoj karijeri, ona prihvata posao dadilje u bogatoj porodici sa Menhetna. Ubrzo će shvatiti da gospođa nije nimalo ljubazna, da je muž, imućni poslovni čovek, vara, a da je njihov sin, Grejer, istovremeno zanemaren i beskrajno razmažen. Situacija će postati još komplikovanija kada se Eni zaljubi u Hauarda, mladića koji živi u komšiluku. Uloge: Skarlet Džohanson, Laura Lini, Nikolas Art.

Legenda

Foto: IMDB

 

 

22.55 RTS2

Vampir

Film je inspirisan stvarnim slučajevima u Srbiji s početka osamnaestog veka, kada je i nastao mit o vampirima. Nakon što je prisustvovao zločinu u Londonu, čovek srpskog porekla želi da se skloni odatle i dolazi u udaljeno selo u Srbiji, dobivši posao čuvara groblja. Uskoro počinje da ima košmarne vizije i posećuje ga baba Draga koja ga odvlači u tamu. Uloge: Branko Tomović, Gorica Regodić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE