Radio BalkanFox

Chanel haljina Penelope Kruz šivena 1.260 sati, s 367.000 detalja

Za najvažniji crveni tepih u Španiji, modna kuća Chanel je Penelope Kruz dodelila jednu od najlepših kreacija u svojoj istoriji

Penelope Kruz na 38. dodeli Goja nagrada
Penelope Kruz na 38. dodeli Goja nagradafoto: EPA-EFE/Mariscal

U Valjadolidu je sinoć održana 38. dodela Goja nagrada, koju dodeljuje Španska akademija filmskih umetnosti, a jedna od najzapaženijih zvezda je – kako to obično biva gde god se ona pojavi – bila Penelope Kruz.


Španska glumica (49), koja trenutno promoviše svoj novi film „Ferrari“ pojavila se na crvenom tepihu u vrlo elegantnom modnom izdanju, a francuska kuća Chanel, čije je Penelope zaštitno lice već godinama, svojski se potrudila da joj napravi toaletu o kojoj će pričati ceo svet.


Slavna glumica stigla je na ceremoniju u crnoj haljini koja je deo haute couture kolekcije za jesen i zimu 2023/24. godine, a u galeriji pogledajte kako ona izgleda.





1 / 9 Foto: EPA-EFE/Mariscal

Dugačka crna kreacija prekrivena je izvezenim šljokicama koje formiraju floralne oblike u ružičastim i tamnoplavim tonovima, a sadrži oko 367.000 elemenata, dok je na njoj rađeno oko 1.260 sati!

 

Penelope Kruz u Chanel haljini na 38. dodeli Goja nagrada
Penelope Kruz u Chanel haljini na 38. dodeli Goja nagradafoto: EPA-EFE/Mariscal

Toaleta je pripijena uz telo, ima tanke bretele, a od kolena se širi u sirena-kroj, dok kompletan donji deo prekriva providna crna tkanina.


Penelope nije bila nominovana za neku od priznanja, a do sada je za Goja nagradu nominovana 14 puta i osvojila ju je triput, za filmove „Viki Kristina Barselona“, „Vrati se“ i „Devojka tvojih snova“.

 

Ona je od 2010. godine u braku s kolegom Havijerom Bardemom, s kojim ima dvoje dece, blizance Lunu i Lea.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tehnika koja Penelope Kruz pomaže da ostvari snove

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE